Лидерът на гражданското сдружение Изправи се.БГ Мая Манолова беше замервана

...
Лидерът на гражданското сдружение Изправи се.БГ Мая Манолова беше замервана
Коментари Харесай

Замеряха с яйца Манолова до фитнеса на Марешки на плажа Кабакум

Лидерът на гражданското съдружие " Изправи се.БГ " Мая Манолова беше замервана с яйца и домати на плажа Кабакум до постройката на ръководителя на " Воля “ Веселин Марешки, в която има фитнес. Тя раздаваше Конституцията като знак на митинг.

 Веселин Марешки отхвърли обвиняванията за концесиите (обновена) Виж още

Във видео, запечатало случката, оповестено на страницата ѝ във Facebook, тя изясни, че е пристигнала на плажа, с цел да попита дали отдаването му на концесия за период от 20 години е цената на подписите на " Воля " под предлагането за нова Конституция, импортирано от ГЕРБ. Вчера бяха избрани концесиите на плажовете " Кабакум - Север 1 " и " Кабакум - Север 2 ". Според обвиняванията едната е взета от майка му, а другата - от някогашен народен представител от " Воля ".

„ Аз съм срещу българската Конституция да става пленник на покупко-продажби за плажове. Конституция против концесия. Нови конституционни заменки “, съобщи Манолова.

Тя влезе в развълнуван спор с група мъже, които се показаха за инцидентни жители и обявиха, че концесията няма нищо общо с плана за Конституция на ГЕРБ, тъй като процесът по отдаването на плажа е почнал доста от дълго време, а и актуалният контракт още не е завършил. Те допълниха, че плажът, за който Манолова приказва, не е същият и няма общо с Марешки.

 Снимка: Булфото

Малко по-късно нещата ескалираха и няколко мъже с защитни маски освиркаха Манолова, викаха " Мафия " и я обстрелваха с яйца. Придружителите й се пробваха да я защитят, а самата тя съобщи, че това са дейности на ядосани жители.

 Снимка: Булфото



„ В търсене на евтина известност Мая Манолова реши да популяризира подправени вести на плажа Кабакум във Варна “, разясниха от " Воля “ в известие до медиите, изпратено малко след случая.

Самият Веселин Марешки отхвърли да има договорка за подписа му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР