Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри коментира двете поредни

...
Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри коментира двете поредни
Коментари Харесай

Стеф Къри разкри какво пречи на Уориърс след двата погрома

Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри разяснява двете следващи тежки загуби, които тимът му претърпя от началото на сезона. " Войните " първо бяха разгромени от Бруклин с 99:125, а по-късно и от Милуоки с 99:138.
" Тази година е друга. Не би трябвало да усещаме напрежение от тимовете на Уориърс в предишните години. Очевидно е, че разполагахме с шампионско ДНК и разбираме, че към момента има съществени упования от нашата организация. Но, тази година е друга, тъй като имаме нова група от играчи. Щяхме да се радваме, в случай че можехме да разполагаме с Клей в тези два мача, само че това няма да дефинира сезона ни. Печелим идващите два мача и към този момент сме с баланс 2-2. Трябва да се фокусираме точно върху това и да останем спокойни. Държим се виновни за грешките си и се опитваме да се подобрим. В края на краищата, просто би трябвало се уверим, че напъните и конкурентоспособността ни към момента са налице. Това ще ни помогне да преминем през тези болки първоначално ", показа трикратният първенец.

Къри означи неточностите, върху които тимът му би трябвало да работи, с цел да се усъвършенства. " Не знам, просто би трябвало да се съсредоточим повече върху това, което в действителност се опитваме да вършим. Мисля, че от време на време, когато нещата не се развиват по претенции от нас метод и затова пропущаме изстрели, започваме да избързваме и стопираме да мислим. Колективното ни IQ би трябвало да се усъвършенства доста в тези моменти, когато не съумяваме да материализираме опциите си. Трябват ни лесни кошове, а това идва посредством отборна работа, с която можем да си създадем положителни шансове. Това ще се случи с времето ", съобщи Стеф.

Steph Curry and Steve Kerr’s reactions to Kelly Oubre shooting while surrounded by 3 defenders.
— Mike Vigil (@protectedpick)
Все отново звездата на Главно следствено управление (на МВР) остава оптимист за бъдещето на отбора му. " Казахме си още преди старта на сезона, че ще преживеем всичко като едно цяло. Не чаках да стартираме акцията по толкоз сложен метод, само че знаехме, че това ще бъде дълъг развой. Този тим може да наподобява изцяло друго след две седмици или след месец ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР