Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира срещу Covid-19 на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира срещу Covid-19 на
Коментари Харесай

Борисов и партийци се ваксинираха на живо във Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се имунизира против Covid-19 онлайн във " Facebook ". Експремиерът бе имунизиран с препарата на " Модерна " в софийската болница " Софиямед ".

„ Аз съм срещу наложителните неща, само че точно по тази причина трябваше с доста пояснения от вас, от докторите, с цел да може да се реализира групов имунитет, ще се апелирам на всеки, който е дал своя вот за нас, да отиде да се имунизира. 650 хиляди не са малко хора, тъй като няма по-ценно от човешкия живот и здраве “, уточни някогашният министър председател.

След Борисов се имунизира и неговият заместител в партията Томислав Дончев, както ексминистърът на вътрешните работи и сегашен народен представител от ГЕРБ Младен Маринов. Забеляза се, че участва и някогашният народен представител Делян Добрев.

" Обръщам се към политическата класа – дано имунизирането да бъде главният ни общ приоритет. Обръщам се и към тези, които са дали своят вот за нас, 650 000 не са малко хора, ваксинирайте се ", съобщи още Бойко Борисов.

Борисов прекара коронавирусната зараза през октомври предходната година. Той бе с общо неразположение и на домашно лекуване. Затова до момента той споделяше, че няма да се имунизира, защото е построил антитела.

Преди дни на конференция водачът на ГЕРБ заяви, че имунизационният развой в страната би трябвало да се възвърне и да се доближат още веднъж 35 000-40 000 имунизирани дневно.

Втората доза на имунизацията против Covid-19 би трябвало да му бъде сложена на 24 август.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР