Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че все още няма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че все още няма
Коментари Харесай

Борисов: Хората не вярват на обвиненията за подслушване

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов уточни, че към момента няма доказателства за изказванията за подслушвани политици.

„ Цяла седмица не споделят нищо кой е подслушван, с нарушители ли е разговарял, с цел да е прихванат. Трескаво търсят някой като оня предприемач в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе правилно “, съобщи Борисов в централата на партията.

„ Като слушам, най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили “, добави той.

Снощи стана ясно, че вътрешният министър Бойко Рашков ще подаде сигнал против някогашния министър председател Бойко Борисов в прокуратурата до края на идната седмица. Причината - сигнал, който той е получил за прикриване на закононарушения и закани към основния очевидец на тези закононарушения.

„ Фабрикуват сега, би трябвало да създадат нещо, с цел да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им имат вяра за тези подслушвания “, добави той.

„ Обръщам се към демократичната общественост - в този момент може да ви е прелестно, че бият единствено по ГЕРБ, само че ще пристигна и вашият ред. Така сме паднали под турско иго, един по един са падали градовете и другите не са им се притичвали на помощ ", означи още Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР