Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов искамеморандума, който Продължаваме промяната-Демократична България

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов искамеморандума, който Продължаваме промяната-Демократична България
Коментари Харесай

Борисов намери решение: иска властта да се подели 50:50

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов искамеморандума, който " Продължаваме промяната-Демократична България " оферират, да бъде допълнен, като в него властта бъде разграничена поравно в съответствие 50:50.

Той упорства за равно посланичество в министерствата, в останалите организации, както и при обласните шефове.

" Хайде да разделим тогава. Ние ще го продължим меморандума, само че ще бъдат и министерствата 50:50. Ако те имат [министерството на] обраната - окей, ние Министерство на вътрешните работи. Ако имат [министерството на] енергетика, ние - [на] стопанската система. Aко те вземат финанси, ние би трябвало да имаме най-малко в тези организации, които се сплотяват. При регионалните шефове - 50:50 ", съобщи Борисов.

Председателят на ГЕРБ иронично похвали Кирил Петков за концепцията за меморандум, като сподели, че това е част от " брилянтна тактичност за водене на договаряния ". Той дефинира Петков като " брилянтен пълководец ". Борисов схванал за тактиката от негова лекция в Харвард за водене на договаряния.

" Той си мислеше, че съм слаб възпитаник и не внимавам, само че аз съм запомнил всяка негова дума. Брилянтно се оправя сега - слага се една алена линия, за която казваш, че по никакъв метод няма да отстъпиш, и вкарваш всички медии и анализатори 2-3 седмици да спорят по една безусловно несъществена тематика ", добави ръководителят на най-голямата политическа групировка в Народното събрание.

Според него доверието сред сътрудниците е паднало до " Ледената ера ". Той не е оптимист за бъдещето на държавното управление, само че добави, че към момента продължава да беседва с водачите на ПП-ДБ, защото такива диалози ще би трябвало да има и след възможни предварителни избори.

Очаквайте детайлности!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР