Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение във Варна,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение във Варна,
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов във Варна: Пълен провал на кабинета! Тия хора не са с всичкия си! Осигуриха си пълен медиен комфорт, оставиха парите за Хемус в сметка и ги опукаха

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване във Варна, за среща с актива на партията.

В началото на срещата кметът Иван Портних направи къса ретроспекция на последната година, в която се " развихри " ръководството на служебните кабинети на Румен Радев, както и това на Четворната коалиция, отпред на което застана протежето на президента - Кирил Петков.

" Тези последни месеци вместо " градивни спирали " бяха сменени с реваншизъм и ненавист. Преди година на изборите на 4 април Политическа партия ГЕРБ във безапелационно беше първата политическа мощ с най-високия резултат в страната с 5 депутата в състава на Народното събрание. И тази победа беше заслуга на всеки един от вас, за което ви благодаря ", означи Портних.
свързани новини57324на 01.04.202238159на 01.04.2022
" Промяната " ни донесе и реанимиране на фигури като Борислав Гуцанов. Това са забележимите " резултати " от така наречен Промяна. Трябва всички да създадем по този начин, че това да бъде прекъснато и да се върнем към всички задания, които са витално значими за варненци и за нашия град в вероятност. Заедно с вас ще успеем! Оставка на това държавно управление ", съобщи той.

Деница Сачева означи на собствен ред от трибуната: " Две години се борим с операции и недоказани обвинявания, само че продължаваме да сме дружно и да сме най-голямата политическа партия с помощта на вас. Колкото и да се пробват да изчегъртат направеното от нас, няма по какъв начин да го сторят ".

" Най-доброто определение за тяхното ръководство го даде техният народен представител Ангов, който съобщи: " 100 дни, 100 неистини ", означи тя и добави: " Нищо ново не измислиха, единствено ни подлагаха на критика. Единственото, което измислиха, беше, че излъгаха българските пенсионери. 1 милион души от тях са под линията на беднотия. Изхарчени бяха 54 милиона, а се оказа, че са се имунизирани едвам 34 000 пенсионери, срещи 640 000 при нашето ръководство. Сега им дават обещание 70 лв. за Великден, а толкоз ни подлагаха на критика нас за тези бонуси. Ала тези пари ще бъдат " изядени " и няма да бъдат в помощ на българските пенсионери. Ние не се опасяваме - нито от лъжите, нито от операциите, нито от противозаконните арести ", съобщи Сачева.

Делян Добрев взе думата и съобщи: " Искам да ви кажа три неща. Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото държавно управление. Последната им неистина - подписано бе тайничко съглашение с " Джемкор ", само че не го оповестиха публично. Малко откакто оказва се за подписания меморандум от енергийния министър в наличието на премиера Петков, стартират да излизат страховити неща за този консорциум. И стартират лъжите на нашите " хубавци ". Премиерът излиза и ги накисва: " Те бяха в тази полемика, обаче се отдръпнаха след това от нея ". Снощи по нощите от Министерството на енергетиката пуснаха едно прессъобщение - че на 15 февруари са имали вечеря с компания " Ай Пи 3 ", само че в идващото изречение се споделя - защото имахме вечеря с тази компания, подписахме с " Джемкор ". Т.е. отново накисват американското посолство ", разяснява Добрев.

Той посочи тежкото положение в енергийния бранш и окончателно пропуснатите изгоди от към момента неподписания План за деяние.

" Европейска комисия в последната една година дава тази стратегия в България за образец и всички други страни в Европейски Съюз към този момент имат стратегии за енергийна успеваемост, стратегии за саниране на жилищата. Ако това към този момент беше реалност, щяхме да спестим за 50-60 години напред. Това са същинските ограничения за хората. Не като батериите, които ще почувства само нечий джоб. Оставка на държавното управление! ".

Даниел Митов съобщи: " Където и да отидем, си проличава нашето ръководство - проличава си издигнатото, а и хората го виждат. Истината по принцип не коства нищо, само че една неистина може да ти коства всичко. А това ръководство в действителност има 100 неистини за 100 дни. Лъжите им си личат по доста въпроси и една от тях, за жалост, е позицията ни за войната в Украйна. Ние още първоначално им казахме - най-важната институция в страната - Народното събрание би трябвало да каже какво мисли по въпроса... Ако желаеме страната ни да просперира, в случай че желаеме да не потъваме всеки ден, изключително по време на рецесии, тази настройка сега, която ни ръководи, би трябвало да си върви час по-скоро. Затова - колкото се може по-бързо би трябвало да отидем на предварителни избори. Оставка, Киро! Оставка на държавното управление и единствено напред! Оставка! ".

Томислав Дончев взе думата и означи: " Вчера Деси Атанасова, четейки декларация, приключи с апела: " Оставка, дилетанти! ". Безспорно приказваме за дилетанти - там няма нито един човек, който да схваща от стопанска система, политика, обществена сфера, външна политика. В същото време приказваме за професионални шарлатани. От три десетилетия проследявам политическия живот в България - такова знамение не съм виждал... Тук приказваме за друга " магия " - където в огромен сандък или черна дупка потъват няколко милиарда, планове, обекти. Потъват и ги няма! Говорим за развалена стока в първокласна опаковка ".

Той прикани да " съберат остатъците здрав разсъдък и страната да бъде извадена от това тресавище ": " Нашата задача е да сме дружно, да сме мощни и да сме мъдри. И знам, че възгласът " Оставка " доста приляга на тази зала. Оставката ще пристигна и без нас. Аз приказвам за успеха на здравия разсъдък. Победа! ".

Залата посрещна с мощни овации и възгласи " Бойко " водача на ГЕРБ.

" Благодаря ви! Благодаря на тези, които пристигнаха чак от да пазят дома ми ", съобщи той.

" Помня в тази зала, която събира по 6000 души на волейболните срещи, имаше при обследването един джоб под нея, цялостен с вода. И тази зала се държеше не подпряна на колоните, а колоните висяха закачени за залата. Трагедия - щеше да има хиляди жертви. Така заварих Варна. Мили варненци, направихме най-красивата зала. И благодаря на управлението на Варна, че и на бежанците оказват помощ толкоз доста ", означи Борисов.

Той посочи и издигнатите пречиствателни станции за чисто море, новите булеварди, ремонтираните лечебни заведения и спортните уреди. " Мога да ви приказвам доста. И тази една година неуспех. Пълен неуспех! Оставиха парите за " Хемус " в сметка и ги опукаха.

" Вчера вървеше надпис: " Кирил Петков сподели, че няма да се подвига цената на тока ". Лъжат и мажат. А тоя в Народното събрание излезе и сподели: " 100 дни неистини ". Представяте ли си - те самите си знаят, че лъжат. Иначе по какъв начин ще им пристигна от единствено себе си. Но щом Киро споделя, че цената на тока няма да се подвига, само че май е не запомнил, че преди два месеца съобщи друго... Представяте ли си каква операция! Един месец пиар. " Свободни и демократични медии ". Десет дни - ареста на Арнаудова, Борисов и Влади Горанов - от заран до вечер ", съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи още: " Чудовищна инфлация! Ток 30, парно 30 - от кое място ги давате тия пари?! Тия хора не са с всичкия си! Няма да викате: " Оставка ". Тези хора би трябвало да останат, до момента в който станат нула %. Докато се почисти България от тях ".

" Всяка седмица се натрупат милиарди задължения. И ще се заплаща всичко в пъти повече. Половин милиард на седмица! Не се откри един публицист да ги сумира и да пита - абе, аджеба, къде са. Това се споделя - цялостен медиен комфорт ", означи прочувствено Борисов.

Той засегна и тематиката за спекулацията: " Когато оказваме помощ на Украйна, въвличаме България във война " - Лъжа! Аз не мога по какъв начин тези двулични хора споделят - че " с помощта на нас Балкански поток " обезпечава газ за Европа и в това време това е неприятно. Кое е неверното - че не дадох газопровода да мине през Гърция, а го прекарахме през България, опазих 100% български тръби, с цел да я има България на газовата карта. Ако минаваха тръбите през Гърция - това е готино, в случай че минават през България - не е ".

" Стигнаха до там " Да, България " да приказват в Народното събрание, забравяйки че са ръководещи, да четат декларация против ръководството. Абе хора, те са ръководещи. Те на Министерски съвет би трябвало да са взели решението, не опозицията да чете отчет. къде го има това?! Така че, когато става въпрос за въоръжение, за нашата нападната другарска страна Украйна, ние би трябвало да сме непоколебими. Само това стопира войната. Путин си приказва с канцлера на Германия, с президента на Франция - а ние, йок, единствено нас ще ни нападне! Как ще ни нападне, когато минават през нас 15 милиона кубика газ. Стига се до там, уважаеми медии, че се дърварят, бият се с крошета по Министерството на земеделието. Зам.-министри - сцепени вежди, бой. И тихомълком единствено се сменят зам.-министрите на земеделието. Малък Шошо в болнични, а зам.-министрите отпътуват ", съобщи Борисов.

" Така подлъгаха хората с машините, по този начин подлъгаха с чекмеджета. Само с меморандума, който подписаха, се топят и въвличат посолство с тази спекулация. Защото меморандумът значи, че и страната се съгласила - а не " срещнали се на вечеря ". При обезпеченото безусловно медийно внимание, Петков сподели, че щял да подреди инспекция на ДАНС. А като ревизира през търсачката на Google, ще види, че с ДАНС излиза единствено корупция. 1 милиард $ са това, ей! ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи още: " Никога не съм имал злато. Не мога да кажа, че не съм пипал евро, тъй като съм имал най-проспериращата охранителна компания. И като частник това беше най-хубавата охранителна компания. Но бяхме 100% бели. На базата на този компромат, те подписаха за 1 милиард компроматни долари. Като излезе във " Файненшъл Таймс " всички започнаха да пишат. Като става дума за нас - доста дълго и напоително пишат. Но за тях - нищо ", съобщи още той.

Борисов цитира отчет на " Амнести интернешътъл ", че Бойко Рашков заплашва публицисти: " Само че, уважаема интернационална правозащитна организация, опасност значи да няма последствия. А вие уволнихте Гавазова - Бойко Рашков излезе и сподели, че би трябвало да се махне. Сиреч - опасността на Рашков става факт. това е злополука за свободните медии. Катастрофа! Надали ще отразят през днешния ден и 10-15 секунди за нас. Но тези хора в залата ще излязат и ще опишат... ".

" Запомнете от мен - избор на съмнение не би трябвало да внасяте. Това ще ги консолидира. Вижте по какъв начин скриха Гюров - омаза се с дипломи, с легализации. Англоговорящите споделят, че са попрочели нещо от тази дисертация или докторантура - тя била от 2005, а се цитират неща от 2009 и 2012. Сиреч - имаме Нострадамус - щом е толкоз готин, подкрепете го, бе. Той вижда в бъдещето. Ама ще забележим Еврозона през крив макарон ", съобщи Бойко Борисов.

" Българите би трябвало да видят двуличието на Слави, на Корнелия, на " Да, България " и десницата, съешила се с левицата по най-пълния метод. Вече съм сигурен, ГЕРБ се самоорганизира, партията я виждам живя, яка и подготвена да се опълчи на чудовищния обир, който сега се прави. Вие, медиите, също ще бъдете отговорни, тъй като им вършиме спешен пиар, тъй като лъжете, тъй като показвате единствено това, което ви споделят. Милиардите изчезват, трескат по половин милиард заеми и лихви, и това за пет секунди. А им се отделя десетки часове ефирно време. Благодаря ви! Живи и здрави ", съобщи Бойко Борисов.

Събралите се в залата дадоха отговор със скандиране: " Победа! ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР