Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава нови данни за изборните

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава нови данни за изборните
Коментари Харесай

ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Борисов с нови данни за изборната манипулация с машините - защо Радев и Рашков мълчат за нелегалната техника

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава нови данни за изборните операции с незаконните над 600 машини, за които към момента не е ясно с каква цел са докарани и защитавани от Министерство на вътрешните работи на служебния министър на Румен Радев - Бойко Рашков.

По-рано стана ясно, че с изключение на големия брой машини без документ има и над 600 нелегитимни карти и близо 20 000 флашки с нередовни митнически документи. До момента нито Радев, нито служебния му кабинет са дали пояснение за абсурда, поради който се появиха съмнения, че може да бъдат създадени над 600 000 нелегитимни гласа в интерес на хората, които имат достъп до машините. А Българска социалистическа партия, НФСБ и още редица партии скочиха, че имат подозрения за изборни операции и настояха за незабавна инспекция за какво вотът е подложен под подозрение.
свързани новини86521преди 6 часа90112преди 10 часа
След днешните изказвания на ЦИК, да продължим да приказваме за това не е продуктивно - ще откажем и дребното българи, които гласоподават. Всички политици са в тази борба - изборите. Хаосът е цялостен на всички места, даже и тук в машините, във флашките, в пластиките. Каквото и да кажеш, е неуместно, какво да разясняваме. ЦИК не знае кои машини са отишли в чужбина. Хаосът е цялостен, ние ошашавихме хората, разяснява Борисов.

Радев е назначил Рашков и единствената му роля е да провежда почтени избори. В четвъртък по обед ЦИК сезира за нередности този, който дава отговор за изборите и той си назначава инспекция на себе си и споделя, че до тази вечер ще отговори. А Радев към този момент трябваше да му е взел оставката и да постави някой почтен човек, да са поставили защита до машините. До тях пластиките, картите, флашките. Всяка машина има джипиес, да се ревизира. Сигурни сме, че ще се фалшифицират изборите. Аз споделих, че и предходните са фалшифицирани, отсече Борисов.
свързани новини106469на 10.11.2021
Четирима души са това, които дават отговор - двама братя, татко, сестра, ЦИК ги назначава. Те пристигнали от заплати 10 хиляди лв. на заплати 2 хиляди лв.. Може ли да дадеш токова виновни неща на 4 души, попита реторично Борисов.

Радев наложи такава ненавист, подобен безпорядък в страната, че по този начин разграничена страната аз не виждам по какъв начин може да се оправи. И това не са някакви политически изявления. Аз предизвестих преди една година какво ще се случи. На влизане тука ми дадоха да изтъквам Европейска комисия и заглавието е Възстановяването на българската стопанска система се отсрочва. Европейска комисия намали доста прогнозата си за стопански напредък на България. Това не е ли пестник за Кирил и Асен, попита реторично Борисов.
свързани новини63566на 09.11.2021
Държавите излязоха от коронавирус рецесията. А при нас цяло лято...видяхте ли Радев с каква ваксина се е ваксинирал, ваксинирал ли се е, видяхте ли му зеления документ? Според същата тази Европейска комисия възобновяване се отсрочва поради провокациите в кратковременен проект поради ниският % имунизация и поради високите цени на електрическата енергия, съобщи експремиерът Борисов.

Моделът на Борисов е 10 години 70 до 80 лева цена на тока, а Моделът Радев е 380 лева 3-4 пъти по-скъп ток, означи Борисов.

Но нарастнаха и дървата, белким дървосекачите взимат повече пари, белким миньорите взимат повече заплата, а и въглищата нарастнаха, напомни Борисов.

Поскъпването на електрическата енергия и храните ще подкопаят покупателната дарба на семействата. Сиреч, моделът Радев докара до това. А ние добре, че построихме Балкански поток, тъй като останахме на газовата карта. Христо Иванов не е поставил една тухла с компанията му, с цел да може да спори с мене. Едновременно с това започнахме интерконектора с Гърция и си гарантирахме 15 милиарда, към този момент сме получили 800 милиона. За 70 години живот на този план какъв брой прави това - 25-30 милиарда облага за България, отсече Борисов.

Интерконектора го завоюваха две гръцки компании - едната компания да доставя тръбите, другата да го строи. Ние инвестирахме в него и декември щеше да стане. Аз ходех непрестанно там, в този момент никой не върви. А тези лъжци приказват за азерски газ. Азерски газ не се докарва в джобове, би трябвало да пристигна по интерконектора. За 1 милиард е договорът ни, а има хора толкоз запленени от непознати ползи. На 31 декември щеше да тръгне и азерска и американска газ, съобщи Борисов.

Гнусен компромат, който се пробваха отново да пуснат, поставят шкафче, което е подредено, когато ме няма, по-късно на някого са му платили да ме снима по какъв начин дремя. Но няма една фотография, на която е вързано шкафчето с мене, прелестен компромат. Аз в тази игра не влизам, отсече Борисов за следващата доза изтекли фотоси.

Снимките са монтаж, добави той. Няма да доставя на воайора Радев наслаждение, сподели той на въпрос за какво не споделя коя е Мата Хари.

До края на 2024 година трябваше да има " Хемус " и автомагистрала София-Видин. Договорът се извършва от компании по ин хаус процедури, съобщи Борисов.

Те в никакъв случай не могат да построят " Хемус " и няма и да я построят, в никакъв случай повече не може да се създадат контракти на такава евтина цена, уточни той на въпрос за ин хаус процедурите, към които се разшумя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР