Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов атакува бившия финансов министър Асен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов атакува бившия финансов министър Асен
Коментари Харесай

Борисов атакува Асен Василев: Похарчени са много пари неправомерно!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нападна някогашния финансов министър Асен Василев, в този момент народен представител от Политическа партия - Демократична България.

Похарчени са доста пари непозволено, безапелационен е Борисов.

 

Според него от някогашния финансов министър не са регистрирани апелите на некоалицията и на МВФ да се харчи рационално.  " Неправомерно, погрешно бяха изхарчени доста пари. Без да се зачита отчетът на МВФ, на апелите на некоалицията да се харчи рационално, само че всичко това е реалност. За страдание ", бяха точните думи на Борисов.

 

Аз съм корав последовател на машинното гласоподаване. Ще направя всичко допустимо машините за гласоподаване да останат, сподели още той пред медиите в Народното събрание.

 

Ние от ГЕРБ не замерваме никого (б.р. - с компромати), а всеки ден ни се дават мотиви за това, сподели още Борисов в отговор на летящите от всички страни репортерски въпроси.

По думите му Народното събрание не е правосъдна институция или такава, която да дава присъди.

Първите въпроси, които медиите му зададоха бяха свързани с обиска в офисите на депутата от Политическа партия - Демократична България Настимир Ананиев в сряда.

" Не мога да разясня нещо, което е на белгийската прокуратура. Аз единствено мога да кажа, че е хубаво постоянно да се изчаква да се разбере защо става въпрос и тогава да се реагира ", отговори Борисов.

 

Според Борисов Народното събрание ще работи още 2-3 седмици, а след това ще излезе във почивка поради изборите.

В две сфери - защитата и енергетиката, имаме да свършим доста неща, уточни водачът на ГЕРБ.

Запитан дали познава назначения за и.д основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Борисов отговори негативно. " Подкрепях Живко Коцев поради Атанас Атанасов, в този момент към този момент ще се вардя да споделям кого поддържам ", добави той.

На въпрос кой е претендентът на партията за омбудсман Борисов сподели, че още нямат подобен.

 

Лидерът на ГЕРБ, който е и някогашен кмет на София, бе запитан за проблемите със завода за отпадък и има ли опасност София да остане мръсна. Не, отговори малко той. Но след това добави, атакувайки " спасителите на София ": " Как 10 години нямаше никакъв проблем, а в този момент се явиха внезапно за 5 месеца всички проблеми?! Нали я избавиха (София) от нас, а затънахме в отпадък?! "

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР