Лидерът на футболния ЦСКА 1948 Ивайло Чочев подписа нов договор

...
Лидерът на футболния ЦСКА 1948 Ивайло Чочев подписа нов договор
Коментари Харесай

Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948, Радослав Кирилов подписва утре

Лидерът на футболния ЦСКА 1948 Ивайло Чочев подписа нов контракт с " алените ", оповестиха от клуба. 29-годишният полузащитник одобри препоръчаните му условия, като обвърза бъдещето си с " армейците " за дълъг интервал от време. Чочев организира къси договаряния с управлението в клубния офис преди да постави подписа си под договора в наличието на спортния шеф на ЦСКА 1948 Радослав Здравков и старши треньора на Любослав Пенев. Бившият състезател на италианския Палермо е в изумителна форма от началото на шампионата в Първа лига, като към този момент има на сметката си цели осем попадения, маркирани в едвам шест срещи. С тях моторът в халфовата линия на " алените " към този момент е на върха в голмайсторската листа с три гола пред втория в подредбата Браян Переа от Ботев (Враца).

През предишния сезон в шампионата пък Чочев записа 30 срещи с екипа на " армейците ", в които се разписа 13 пъти и добави 1 асистенция. Той беше определен за Играч на сезона от почитателите на отбора, а при започване на тази година завоюва гласуването за " Най-добър полузащитник " в България за 2021 година През юли пък състезателят беше избран и за " Футболист номер 1 " в шампионата, с помощта на отличните си статистически индикатори в платформата InStat. Клубът показва удовлетворението си от преподписания контракт с Ивайло Чочев и му пожелава с безспорните си качества да продължава да води ЦСКА 1948 към значими победи.

Радослав Кирилов е пред трансфер в клуба. Капитанът на Славия е в последната година от контракта си с " белите ", откакто прехвърлянето му в шампионата на Турция през зимата се провали. Националът е в Славия от 2019 година, а управлението на столичани е получило оферта от страна на " алените ". 30-годишният Кирилов най-вероятно ще укрепи водача в класирането ЦСКА 1948, който е на първото място в елитното ни състезание без нито едно проваляне.

По обявата работи: Илиян Христов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР