Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че се намира

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че се намира
Коментари Харесай

Чеченският лидер Рамзан Кадиров твърди, че е заедно с руснаците в Украйна

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че се намира в Украйна заедно с съветските военни сили. Информацията идва от видео в Telegram на чеченската телевизия, в което се вижда по какъв начин Кадиров беседва с бойци от неговата милиция.

Клипът демонстрира по какъв начин Кадиров се намира в притъмнена стая и дискутира с чеченски войски военна интервенция. По думите му тя се е осъществилав непосредственост до столицата Киев. Достоверността на срещата обаче не може да бъде без значение тествана и доказана.

Кадиров споделя, че видеото е снимано в Гостомел – летище покрай Киев, което беше завладяно от съветските сили в първите дни на нашествието.

„ Онзи ден бяхме на към 20 км от вас, киевски нацисти, а в този момент сме още по-близо “, написа Кадиров. Той прикани украинските сили да се предадат или в противе случай с тях ще бъде „ свършено “.

„ Ще ви покажем, че съветската процедура учи на война по-добре от непознатата доктрина и рекомендациите на военните съветници “, добави той.

За наличието на чеченските бойци в Украйна беше докладвано, откакто видеоклипове и фотоси го документираха. Силите на Кадиров са свързвани с нарушаване на права, отвличания и групови изтезания.

Украинските управляващи от Министерството на защитата обявиха при започване на март, че " кадировците " са работили по проект за ликвидиране на украинския президент Володимир Зеленски, който е бил осуетен с помощта на вътрешна информация от Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия. Представители на чеченските специфични сили са били убити край Киев съобщи тогава Олексий Данилов от Съвета за национална сигурност. 

Рамзан Кадиров е ръководителят на Чеченската република и правилен съдружник на съветския президент Владимир Путин. Кадиров ръководи района като своя лична " република ", откакто е акредитиран от съветските чиновници да поеме контрола над Чечения при започване на този век.

Чечения е най-вече мюсюлмански район в Южна Русия, с който Москва води две войни след разпадането на Съветския съюз през 1991 година Оттогава насам са вложени големи суми пари, които помагат за възстановяване на района и дават огромна степен на автономност на водача му Кадиров.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР