Лидерът на БСП Корнелия Нинова се надява от обединението Демократична

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се надява от обединението Демократична
Коментари Харесай

От ДБ още не са решили дали ще се срещнат с Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се надява от обединяването " Демократична България " да се отзоват във вторник на поканата ѝ за диалози по повод проучвателния мандат за държавно управление, който левицата получи.

" Имам информация, че те през днешния ден ще вземат решение на техните групови органи дали да дойдат на следващия ден и каква позиция да заемат на срещата, в случай че дойдат. Ние ще бъдем тук, несъмнено, в 10.00 часа със същата позиция, която сте чували от нас. Дайте да забележим, с малко успокоение и разсъдък да се опитаме да съставим постоянен кабинет ", сподели Нинова пред кореспонденти.

След вчерашната среща на Българска социалистическа партия с обединението " Изправи се БГ Ние идваме! " беше доказано, че възможностите за сформиране на държавно управление са оскъдни. Въпреки това социалистите обявиха, че остават в действие поканите им към " Демократична България " и към партия " ИТН " за диалози в сряда.

По мотив отправената покана съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов  в неделя уточни, че не знае дали е подходящо той и сътрудниците му от обединението да участват в " предизборна акция на Българска социалистическа партия ". " Тази покана малко ми звучи като призовка ", добави той.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР