Лидерът на БСП Корнелия Нинова разказа за състоянието си в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова разказа за състоянието си в
Коментари Харесай

Нинова: На системи съм, лечението продължава


Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова описа за положението си в изявление за организация „ Фокус “. Тя бе призната в болница в петък следобяд след позитивен тест за ковид.

На системи съм четвърти ден – доста ми се желае скоро да ме изписват, само че лекарите преценят, сподели тя. Корнелия Нинова разяснява, че лекуването продължава. Температурата понамаля, само че другите признаци си ги имам, сподели още тя.

В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен, описа ръководителят на Българска социалистическа партия.

Нинова прикани хората да не губят наличие на духа, да слушат лекарите и да бъдат дисциплинирани.

Знам, че ще се оправим и с това. Минали сме през доста тествания и това ще преодолеем. Просто да имат религия и кураж, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя даде информация и за инфектираните с ковид депутати. " От през вчерашния ден Богдан Боцев. Чух го, той няма изразени мощни признаци и си е у дома. Лекува се домашно. Други към този момент нямаме ", добави Корнелия Нинов. Тя изрази вяра да няма повече инфектирани народни представители.

Корнелия Нинова благодари на целия медицински личен състав.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР