Лидерът на БСП Корнелия Нинова пита другите партии съгласни ли

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова пита другите партии съгласни ли
Коментари Харесай

Нинова към останалите партии: Съгласни ли сте да замразим цената на газа за бита?

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пита другите партии съгласни ли са да се замрази цената на газа за бита. Такъв въпрос насочи тя в профила си във Facebook, представена от пресцентъра на партията. 

" Докато служебният кабинет, ГЕРБ, Политическа партия ( " Продължаваме Промяната " ) и Има Такъв Народ ( " ИТН " ) се замерят с взаимни обвинявания за доставките на газ, цените порастват, хората се тревожат, зимата идва. Очевидно е, че се търсят тяснопартийни дивиденти за изборите. Но никой не предлага решение в този момент и незабавно ", разяснява тя.

" Нека всеки съобщи позиция: 1. Съгласни ли са да замразим цената на газа за битови консуматори? 2. Готови ли са с стратегия за обезщетения на бизнеса? 3. Искат ли незабавна стратегия за обществена помощ на енергийни слабите и нарастване на приходите? ", приканва Нинова.

Тя показва, че пари има. По думите ѝ към шестмесечието в бюджета има 1,5 милиарда лв. остатък. Ако партиите имат други решения, дано ги кажат, добавя Нинова.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР