Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която четвърти ден е на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която четвърти ден е на
Коментари Харесай

Нинова е четвърти ден на системи от коронавируса

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която четвърти ден е на системи. Това заяви самата тя пред " Фокус ". " Много ми се желае скоро да ме изпишат, само че лекарите преценят. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам ", разказва Нинова положението си.

За хоспитализирането си Нинова изяснява още: " В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен и лекарите решиха, че при тези признаци би трябвало да ме хоспитализират ".

Нинова благодари на целия медицински личен състав, като означи, че макар забележимата отмалялост, са доста всеотдайни към пациентите.

На въпрос какво би споделила на хората като човек, който боледува от ковид, Нинова дава отговор: " Да не губят наличие на духа, да слушат лекарите, да бъдат дисциплинирани, каквото им кажат да го извършват. Знам, че ще се оправим и с това. Минали сме през доста тествания - и това ще преодолеем. Просто да имат религия и кураж. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР