Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик
Коментари Харесай

БСП подкрепи полицейските протести



Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила съобщи по време на конференция, че поддържат полицейските митинги. По думите й чиновниците имат цялостното право да недоволстват, тъй като проблемите се натрупат от години, също така обещанията към тях няма да бъдат спазени. „ Полицаите са в цялостното си право и имат учредения за митинг, уповавам се да не се спрат след днешното надменно отношение към тях “.

„ Всичко това води до демотивация на персоналния състав “, акцентира тя.

„ Днес министърът на вътрешните работи е споделил, че не желае да му се слагат условия, а да му се дадат причини за техните претенции. В отчета на министър Радев до КСНС, който се организира при президента той споделя, че е належащо да се планува нарастване на главните месечни заплащане на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и е изискал 300 млн. лева спомагателни. Същият министър, който през днешния ден търси причини от служителите на реда “, разяснява Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия цитира, че в отчета написа още, че лимитираният бюджет на Министерство на вътрешните работи ще докара до ненапълно застраховане на действителните материални потребности на структурите и незадоволителното кадрово застраховане.

„ Днес държавното управление изясни на служителите на реда, че обещанията няма да се изпълнят. Полицаите са в правото си да стачкуват. Какво желаеме от тази система? “, попита Нинова и добави: „ Да пази сигурността при тези нови провокации “.

Лидерът на Българска социалистическа партия предложи незабавни ограничения за решение на рецесията в Министерство на вътрешните работи: „ Да се назначат незабавно 1000 индивида, с цел да се усили кадровия състав, да им се усилят заплатите, да се усъвършенства материалната им база. Това изисква актуализация на бюджета, за която настоявахме от дълго време “, напомни тя.

"Комисията, която е направила офертите за самолетите е назначена от Борисов 2. Това ми наподобява като Борисов 3 да проверява Борисов 2”, сподели Корнелия Нинова. "Служебният кабинет не е взел решение, а единствено е разгледал предлаганите предложения. На 23ти юни, Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила сподели пред премиера на Швеция, че стартира договаряния с "Грипен”. Сега желае анкетна комисия, поради подозрения за корупция ", разгласи тя.

Според нея, повода за смяната, е изявлението на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, че няма воля да се бори с корупцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР