Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази сериозни съмнения за възможността

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази сериозни съмнения за възможността
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Червената линия на БСП остава непроменена - ГЕРБ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изрази съществени подозрения за опцията на Министерството на вътрешните работи да организира почтени избори. В студиото на Би Ти Ви тя съобщи, че системата в страната е корумпирана от вътрешната страна и няма доверие в институциите.

Тя чака съществени проблеми, като платен и корпоративен избор, както и неналичието на навременни ограничения при сигнали за изборни нарушавания. Нинова акцентира ролята на прокуратурата във вероятните правосъдни процеси след изборите.

Случващото се в митниците, тя дефинира като епизод на един развой на превзета страна.

Според нея огромен брой партии са изгубили ролята си , откакто се сплотиха в модела на ГЕРБ, оставайки патерици в ръцете на Бойко Борисов.

Тя упорства, че алената линия за Българска социалистическа партия през годините е ГЕРБ и техният модел на задкулисие и паралелна страна, което съгласно нея сега господства в страната, с помощта на алчността и нелепостта на ПП-ДБ.

Нинова разгласи, че листата на Българска социалистическа партия за евроизборите ще се създаде от Националния съвет и съгласно нея нито един от досегашните евродепутати на партията не заслужава да попадне в нея.
 Кирил Петков пита кой е по-опасен: Борисов с пачките или пуделът с пачките
Кирил Петков пита кой е по-опасен: Борисов с пачките или пуделът с пачките

Осмото джудже заплашва основния секретар -това е по-голям проблем, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР