Лидерът на БСП Корнелия Нинова и вицепремиер и министър на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и вицепремиер и министър на
Коментари Харесай

Нинова се тревожи от сблъсъка Каримански - Гюров, няма да подпише за оръжия за Украйна

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността се похвали с ограниченията, които е взело държавното управление за подкрепяне на бизнеса в изискванията на КОВИД-кризата. " Взехме ограничения за помощи за стопанската система и за бизнеса, като подкрепихме с 250 лева, в този момент към този момент с 300 лева на мегаватчас компаниите. Запазихме мярката 60/40, с цел да помогнем и на работещите, и на компаниите. И редица други ограничения. Това регистрирам като триумф. " Това съобщи самата тя в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Тя употребява присъединяване си в предаването с цел да повтори, че България не изнася оръжия, муниции и артикули и технологии с двойна приложимост за Украйна и Русия от Минските съглашения от 2015 година, и по този начин ще остане . " Нашата позиция е безапелационна - България не би трябвало да се включва в този спор посредством изнасяне на оръжия муниции и артикули и технологии с двойна приложимост. За нас мирът е най-висшата полезност. Ние желаеме войната да спре, а няма по какъв начин тя да спре като я захранваш с още оръжия. Ако Народното събрание вземе решения за експорт на оръжия за Украйна, аз няма да се подпиша под този документ, в случай че желаят да ме сменят . Аз регистрирам българския народен интерес, регистрирам желанието ни за мир и подпухвам мнението на по-голямата част от българските жители, които не желаят България да бъде въвличана в тази война ", безапелационна бе тя.

Би имало тежки последствия, в случай че партиите в обединението стартират да бойкотират работата на Народното събрание . В това е уверена водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с неналичието на кворум два следващи дни на работата на финансовата комисия, която трябваше да прегледа метода на разплащане на пътните поправки. По думите ѝ от едно такова невлизане в Народното събрание от партии, единствено обединението ще загуби.

В ефира на Българска национална телевизия Корнелия Нинова повтори още един път, че България не изнася оръжия, муниции и артикули и технологии с двойна приложимост за Украйна и Русия от Минските съглашения от 2015 година, и по този начин ще остане . " Нашата позиция е безапелационна - България не би трябвало да се включва в този спор посредством изнасяне на оръжия муниции и артикули и технологии с двойна приложимост. За нас мирът е най-висшата полезност. Ние желаеме войната да спре, а няма по какъв начин тя да спре като я захранваш с още оръжия. Ако Народното събрание вземе решения за експорт на оръжия за Украйна, аз няма да се подпиша под този документ, в случай че желаят да ме сменят . Аз регистрирам българския народен интерес, регистрирам желанието ни за мир и отичат мнението на по-голямата част от българските жители, които не желаят България да бъде въвличана в тази война ", безапелационна бе тя.

Нинова призна, че за нов шеф на Българска народна банка . Българска социалистическа партия се пробват да внесат разсъдък и успокоение. Кирил Петков е податлив да отдръпна кандидатурата на " Продължаваме промяната " за нов шеф на Българска народна банка - Андрей Гюров, само че Има Такъв Народ не желаят да отдръпват Любомир Каримански , посочи Нинова.
 И Настимир Ананиев желае една кандидатура за гуверньор
И Настимир Ананиев желае една кандидатура за гуверньор

Всяка една рецензия, която идва против държавното управление, идва от ГЕРБ

Българска социалистическа партия не се опасяват и от появяването на. Нека да изчакаме да се появят новите политически формати,. Няма да разясняваме нероден Петко, сподели още Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира като грозно и неуместно държанието на министъра на културата Атанас Атанасов от клипа, който той си пусна във фейсбук.
 Българска социалистическа партия след 100-те дни: 2 триумфа, 1 уязвимост и 3 казуса
Българска социалистическа партия след 100-те дни: 2 триумфа, 1 уязвимост и 3 казуса

Сребърният фонд си е там, където би трябвало и не е посегнато към него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР