Лидерът на АБВ Румен Петков обвърза вчерашната новина, че прокуратурата

...
Лидерът на АБВ Румен Петков обвърза вчерашната новина, че прокуратурата
Коментари Харесай

Румен Петков посочи защо прокуратурата не вижда проблем с Цветанов

Лидерът на АБВ Румен Петков обвърза вчерашната вест, че прокуратурата не вижда проблем при Цветан Цветанов в абсурда " Апартаментгейт " с заричане да не взе участие на избори.
" Няма по какъв начин да си купиш на безценица апартамент, няма по какъв начин да си държавен чиновник и да имаш шест жилището и никой да не открива проблем в това ", разяснява Петков в утринния блок на bTV.
"
Отказът на обвиняването той разтълкува като " гаранция, че Борисов ще бъде самичък на терена вдясно ".
"? Тя е едно гейзерче - забава за жителите на с. Мало Бучино. Там наши 30 милиона са хвърлени - наши, и на вашите фенове, и това не се вижда ", уточни той.
" Министерство на вътрешните работи заслужава приветствие за удара с опиатите - и министърът, и чиновниците, които бяха най-адекватни по време на пандемията ". съобщи Румен Петков.
За делото с Маринела и Ветко Арабаджиеви е имало прекомерно огромни упования, уточни той.
За икономическата помощ от страната поради ковид, той уточни, че са цялостна злополука.
" Проблемът е, че непрекъснато слушаме фанфари, а по-късно не виждаме резултати поради неприятно обвиняване или други неща. От последната информация ще получим 30 милиарда лева от Европейски Съюз.
Трябва да се направи експертен съвет към държавното управление, който да не е политически претрупан, и да работи с него през целия му мандат ", разяснява Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР