Личното му оцеляване и защитата на руските интереси особено по

...
Личното му оцеляване и защитата на руските интереси особено по
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов се готви за загуби изборите

Личното му оцеляване и отбраната на съветските ползи изключително във връзка с плановете за АЕЦ " Белене " и " Турски поток " са повода Бойко Борисов към момента да е на власт и да не е подал предварително оставка. Така някогашната " дясна ръка " на Борисов - Цветан Цветанов, разяснява в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТV+ и TV1 за какво министър председателят не се отдръпна от властта, макар няколкомесечните митинги против него.

Цветанов счита, че Борисов е и пленник на Движение за права и свободи, с което ръководи. " През 2018 година имаше диалози, на които не съм участвал. След това на локалните избори предходната година се появи, че Движение за права и свободи и ГЕРБ работеха дружно. Разговорите са били за назначения в изпълнителната власт ", разкри някогашният зам.шеф на ГЕРБ.

Според Цветанов, който оглавява към този момент своя партия " Републиканци за България ", разходките на Борисов с джипа му демонстрират ясно по какъв начин се ръководи страната. " Управлението е в джипка, надалеч от институциите и от държавните знаци " , уточни Цветанов.  По думите му " няма никакъв разговор с хората, ти си надалеч от действителността. Това е едно вирутално пространство, което му го сътвориха всички тези, които са към него. Единственото, което ги интересува тези хора, е да си изкарат мандата, с цел да няма предварителен избор ".

Той обаче не отговори съответно на въпрос не е ли виждал проблемите на ръководството, до момента в който беше в редиците на ГЕРБ, които напусна след " Апартаментгейт ". Цветанов само отговори - " всичко е коментирано ".

По отношение на протичащото се в страната към задълбочаващата се коронакриза, Цветанов сподели, че " сега рецесията не се ръководи, царува цялостен безпорядък в страната. Бяха пропуснати 7 месеца. Имаме единствено решение за коронавирус лечебните заведения, което ще е проблем в дълготраен проект. Правителството разшири легловата база в лечебните заведения, само че никога не усъвършенства качеството. Всеки се оправя самосиндикално ".

Бившият вътрешен министър дефинира като " грозно " опълчването сред МВР-служители и медици от една страна, и отпущането на детските надбавки за всички фамилии.

На въпрос на водещия къде е изчезнала прокуратура през последните няколко месеци, защото от нея се чакат отговори на въпроси, свързани с премиера Борисов - като абсурда с " пачките пари в спалнята му ", както и този с аудиозаписите от лятото, Цветанов отговори, че всички чакаме развръзката на парламентарните избори, само че казусът е в бюджета за идната година и големите отговорности, които са заложени в него. " 5 милиарда лева дупка 2020 година, 5 милиарда лева дупка 2021 година, значи, че ще имаме дългова финансова рецесия. Всички, които ще ръководят след него ще носят тази отговорност ", даде образец Цветанов. 

Според него по всички дейности на Борисов проличава, че той се готви за загуба на изборите, само че ще излезе и ще каже - " Давах на пенсионерите всеки месец по 50 лева " Държавните пари се харчат безотчетно, счита той.

Като огромна неточност на българското държавно управление дефинира Цветанов политиката на българските управляващи по отношение на Северна Македония и присъединението на страната към Европейски Съюз.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР