Лично аз видях къде съм сбъркала в миналата кампания и

...
Лично аз видях къде съм сбъркала в миналата кампания и
Коментари Харесай

Петя Михалевска: Нинова даде път на едно ново поколение в БСП


" Лично аз видях къде съм сбъркала в предходната акция и имам вяра, че сме се поучили от грешките си ", показа Михалевска. Тя регистрира както субективните аргументи за слабия резултат на Българска социалистическа партия на предишните избори, по този начин и обективните - терзанията от COVID-19, които са попречили на немалка част от твърдия електорат на Българска социалистическа партия да излезе да гласоподава.

" Успяхме след 12 години да забележим късмет да върнем нормалността в страната. Остават още няколко крачки, само че се притеснявам, че политическите субекти не осъзнават отговорността си. Никой не е самодостатъчен - нито всеки човек, било то и политическа партия ", счита Петя Михалевска.

За област Смолян и Родопите тя открои три съществени казуса - демографията, неналичието на добра пътна инфраструктура и на съответен превоз.

" Обещавам да довърша пътя на Димчо Михалевски в Родопите и да направя всичко допустимо да върна живота в планината - да бъда потребна за всички хора от Родопите ", сподели в умозаключение Михалевска.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР