Личният живот на Благо Джизъса е като сериал, в който

...
Личният живот на Благо Джизъса е като сериал, в който
Коментари Харесай

Благо призна: Тя е идеалната за мен!

Личният живот на Благо Джизъса е като сериал, в който всеки епизод приключва с друга дама на неговото сърце.

От известно време се спекулира, че откакто се разведе скоропостижно със брачната половинка си Поли, някогашният футболист към този момент е привързан още веднъж. Според мълвата Георгиев е с дъщерята на Ванко 1 - Ивана, в която даже сега е на отмора на Тасос, в курорта, в който предходната година бе с Поли, а по-предишната със Златка Райкова.
                             

В свое изявление за " Уикенд " Джизъса призна, че към този момент е привързан, само че не пожела да разкрие публично името на своята изгора. " Имам човек до себе си, това е значимото. Повече няма какво да прибавя. " А на въпроса, че преди време е споделил, че си търси жена без корекции, той отвърна: " Това излезе отвън подтекста на диалога ни тогава. Имам жена до себе си и с това ще спра. Щом съм с нея, значи ми харесва такава, каквато е. Тя е идеалната за мен! ". Плейбоят добави, че единствено бог знае дали го чака нова женитба и още деца. " Нека да сме живи и здрави и ние, и фамилиите ни, и всички към нас, а другото ще се подреди. " - съобщи той. 
                             

Георгиев бе запитан и дали се грижи за децата си, като въпросът бе предизвикан от разкритията на неговата някогашна половинка Златка, че той не помагал изобщо в развъждането на Благойчо Джуниър, а съгласно медиите някогашният футболист не е виждал сина си Елай от години. Ето и неговия отговор: " Да, несъмнено. Как ще я карат, в случай че аз не се грижа за тях? Естествено е да бъда до децата си, те са моя плът и кръв, част са от фамилията ми и живота ми. Бих жертвал даже себе си, с цел да са добре. Ето, и сега сме с тях на басейн. До края на лятото ще отидем и на отмора. Винаги когато сме дружно, се усещаме прелестно. Децата ми са възпитани, културни и доста послушни, не мога да се оплача от тях. Радвам се, че имам такива положителни наследници. Най-важното, на което желая да ги науча, е вярата. Без нея ние сме безусловно нищо. "
                             

Благо показа и кой за него е бил най-трудният миг в персонален проект, като той разкри, че това е била загубата на неговия дядо: " Загубата на близки... Приятелите ми и хората от моето семейство знаят, че много тежко претърпях гибелта на дядо, който безусловно умря в ръцете ми. Бях 10-годишен тогава. Това са прекомерно персонални неща, за които до момента не съм приказвал и не ми се желае да встъпвам в детайлности. Няма по-лошо от гибелта и от това да знаеш, че повече няма да можеш да видиш обичан човек, да го прегърнеш и целунеш. Всичко друго, каквото и да ти се случи, е поправимо. Със загубата на непосредствен разбираш, че най-ценното нещо е животът. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР