Личен е мотивът за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге,

...
Личен е мотивът за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге,
Коментари Харесай

Официално: Личен е мотивът за убийството на Удо Ланге

Личен е претекстът за убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге, оповестиха на брифинг от Министерство на вътрешните работи и Окръжната прокуратура в Перник. Съпругата на мъжа е била началник на арестувания и са имали близки връзки.



" Работи се и по определяне на възможна съпричастност на други лица ", уточни зам.- окръжната прокурорка на Перник Албена Стоилова. Удо има пострадване във врата, продънен е белият дроб. " Имаме информация за възможния предмет, само че чакаме експертизи ", изясни тя. Неофициално се приказва, че става дума за шило.

Самото ликвидиране е станало в гаража, по това време Елизабет си е била вкъщи, само че е възможоно да не е участвала на убийството. Работи се по версия за съучастничество и на брачната половинка, прецизираха от прокуратурата. Засега не се удостоверява версията, че мъжът е преобличан.

Тялото на предприемача бе намерено от брачната половинка му в петък вечер, в дома им, който се намира в комплекса " Делта хил " край село Кладница. Днес бе арестуван 57-годишен мъж за убийството на предприемача.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР