Либералдемократите спечелиха частичните избори в Брекън и Радноршър, което свежда

...
Либералдемократите спечелиха частичните избори в Брекън и Радноршър, което свежда
Коментари Харесай

Борис Джонсън загуби първия изборен тест за Брекзит

Либералдемократите завоюваха частичните избори в Брекън и Радноршър, което свежда болшинството на Джонсън в Камарата на общините до един народен представител, написа " Гардиън ".

Борис Джонсън получи сериозен удар, откакто торите бяха победени от Либералдемократическата партия на вчерашните частични избори в изборния регион Брекън и Радноршър в Уелс, отбелязва изданието.

Победата на претендента на либералдемократите значи, че работното болшинство на новия министър председател в Камарата на общините е сведено до единствено един народен представител. Това ще бъде употребявано като знак, че гласоподавателите са обезпокоени от обещанието на Борис Джонсън да напусне Европейски Съюз без съглашение, в случай че реши, че е належащо, отбелязва вестникът.

Борис Джонсън загуби първия избирателен тест против антибрекзит коалиция, написа " Ню Йорк таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

При първия електорален тест за новия английски министър председател консерваторите изгубиха вчерашните предварителни избори в уелския изборен регион Брекън и Радноршър, отбелязва изданието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР