LG подписа ексклузивен договор с Apple за доставката на акумулаторни

...
LG подписа ексклузивен договор с Apple за доставката на акумулаторни
Коментари Харесай

Следващото поколение iPhone ще има L-образна батерия на LG

LG подписа извънреден контракт с Apple за доставката на акумулаторни акумулатори за новото потомство iPhone, продажбите на което би трябвало да стартират тази есен.
Новата печатна платка в iPhone X заема два пъти по-малко място, спрямо другите смарт телефони на Apple . В свободното място корпорацията сложи спомагателна батерия. В последна сметка iPhone X, който е със напълно малко по-големи размери от iPhone 8, има акумулаторна батерия със доста по-голям потенциал.

Тази година Apple има намерение да слага в своите телефони акумулатори във формата на буквата L, като по този метод няма да се постанова слагането на две акумулатори. Според тази информация, Apple е работила взаимно с LG Chem, който има опит в производството на акумулаторни акумулатори с ексцентрична форма, и е построила цех в Китай, особено за производството на новите акумулатори.

Според непотвърдени данни, новата L-образна батерия ще е с потенциал 3000 mAh и доста ще усили самостоятелната работа на новите айфони.

Според постъпилата към сегашен ден неофициална информация, следва производството на бюджетен iPhone с 6,1-инчов LCD екран и с елементарна правоъгълна батерия, тъй като няма да е със комплицираната платка на iPhone с OLED екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР