Левски става първият футболен клуб в България с информационен канал

...
Левски става първият футболен клуб в България с информационен канал
Коментари Харесай

Левски обяви плановете си с новия партньор

Левски става първият футболен клуб в България с информативен канал в мобилната платформа Viber. Това стана ясно на днешната конференция на " сините ". Изпълнителният шеф Красимир Иванов съобщи, че клубът застава твърдо зад концепцията на последователите на отбора.

" На прага сме да стартираме партньорство с " вайбър ", като ще има доста събития и действия. Радостно е, че самодейността идва от почитателите, а и ние взехме решение като клуб да се включим интензивно ", разгласи изпълнителният шеф Красимир Иванов.
 Левски започва информативен канал
" Създаваме информативен канал във " вайбър ". Това ще бъде нещо, което до момента не е правено от български клуб. Реално ще може да се комуникира директо с всички последователи на клуба. Стартираме с конкурс за направа на стикери - от през днешния ден до 8 декември всеки дизайнер може да се включи със свое предложение. Каналът започва началото на пролетния полусезон ", обявихa последователите на Левски.
 Левски започва информативен канал
" С тази самодейност Левски се подрежда до Барселона, който започва тази година във " вайбър ". Има няколко клуба още, които също вършат това. Ще има доста начинания, ще има предметни награди, само че това ще бъде на по-късен стадий ", сподели Александър Чакъров от Тръст " Синя България ".

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР