Левски спечели втора поредна победа в първенството - 2:0 при

...
Левски спечели втора поредна победа в първенството - 2:0 при
Коментари Харесай

"Левски" се обяви против войната в Украйна и след това победи

" Левски " завоюва втора поредна победа в шампионата - 2:0 при гостуването си на стадиона в Бистрица, който се употребява от " ЦСКА 1948 ". Така " сините " към този момент 8 мача в Първа лига нямат проваляне и се изкачиха с едно място нагоре в - до №5, и са единствено на 4 точки от третотата позиция.

Преди началото на дуела футболистите на " Левски " излязоха на терена с афиш " Не на войната ", с който показаха позицията на клуба по отношение на военния спор, при който Русия атакува Украйна преди три дни.

Освен това двата отбора се сплотиха в благородната идея за 13-годишния футболен гений Стивън Бориславов, който страда от тежка болест и му следва интервенция в Германия. Капитаните Николай Михайлов ( " Левски " ) и Галин Иванов ( " ЦСКА 1948 " ) му подариха по една фланелка. 

В самия мач селекцията на треньора Станимир Стоилов поведе още в 23-ата мин. чрез Димитър Костадинов. Футболистът с №20 се разписа от близко с глава след центриране на Галчев. В 60-ата мин. пък Велтон бе оставен непокрит и с добър удар от към 17 метра вкара своя първи гол за " сините ".

В последните минути Кордоба и Бари от " Левски " си изпросиха жълти картони, с цел да, с цел да пропуснат мача за купата против " Септември " и да са " чисти " за идващите турнирни дуели.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР