Левски ще получи 1,5 млн. евро по трансфера на Давиде

...
Левски ще получи 1,5 млн. евро по трансфера на Давиде
Коментари Харесай

Левски взима 1,5 млн. евро за Мариани

Левски ще получи 1,5 млн. евро по прехвърлянето на Давиде Мариани, който минава в Ал Насър, ОАЕ. Швейцарецът остава единствено да подпише контракта си, откакто мина и медицинските проучвания. Той изигра последния си мач за " сините " при триумфа над Ботев Пд с 3:1, в който вкара два гола. Арабите изгледаха мача от трибуните на " Герена ", а през вчерашния ден оформиха всичко по прехвърлянето. Левски губи несъмнено най-хубавия си състезател, само че с парите треньорът Петър Хубчев ще може да получи двама или трима класни за нашето състезание реализатори.

" Мариани без тима е нищо. И тимът без Мариани може би няма да бъде същият, може пък и по-добре да е. Но Мариани е дребна част. Най-радващото е, че той е схванал това нещо ", съобщи Хубчев. Този сезон швейцарецът има 6 гола и 1 асистенция в шест мача.

" От два месеца съм тук, само че не съм се съмнявал в тази реакция на Левски. Колкото повече ги опознавам тези момчета, от ден на ден я чаках тази реакция от тях. Чисто професионално това е най-хубавият отговор. Доволен съм. Няма какво да се оправдаваме с неприятното време, жегата и така нататък Но аз не видях отмалялост в играчите, в противен случай ", добави Хубчев.

Утре той извежда " сините " против АЕК Ларнака (0:3 в първия мач) в реванш от II кръг на квалификациите на Лига Европа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР