Левски съобщи за наложена нова глоба от Дисциплинарната комисия на

...
Левски съобщи за наложена нова глоба от Дисциплинарната комисия на
Коментари Харесай

УЕФА наложи нова глоба на Левски - 38 750 евро

" Левски " заяви за наложена нова санкция от Дисциплинарната комисия на УЕФА, възлизаща този път на общо 38 750 евро. Тя е за реванша със северномакедонския " Шкупи " в Лигата на конференциите (1:0).

Така общата финансова глоба от двете срещи възлиза на близо 80 хиляди, откакто за разнообразни прояви на своите почитатели " сините " един път бяха лишени от 40 000.

Сега разпределението е следното:

- 15 000 евро за провокативни и нападателни известия (скандирания, бел. ред.);
- 2000 евро за пиротехника и бомби;
- 9750 евро за мятане на предмети към терена;
- 12 000 евро за съществуването на хора по пътеходите на стадиона.

" Използваме мотива да призовем още един път всички „ сини “ последователи да поддържат безусловно клуба, само че без никакви прояви на расизъм, ксенофобия, политически лозунги или неразрешени знаци и пиротехника, се споделя в известието от " Герена ". - Клубът е с условно наказване за отчасти затваряне на стадиона, което би ни лишило както от вас, правилните ни почитатели, по този начин и от по този начин нужните за клуба финансови приходи.

Бъдете рационални и подкрепяйте Левски единствено с разрешени средства. Нека сътворим следващия празник, до който достигнахме с неимоверни общи старания - отбор и почитатели. "

Стадион " Васил Левски ", на който на следващия ден ще се играе мачът с " Айнтрахт " (Франкфурт) от плейофа на шампионата с начален час 20:00, е съвсем разпродаден. За два дни " левскарите " изкупиха към 35 хиляди билета. Има свободни само за бранш " Г ", в част от който ще бъдат настанени почитателите на гостите.
Треньорът на " Айнтрахт "  Дино Топмьолер: Няма да е елементарно, в " Левски " има положителни бразилци
Старши треньорът на немския отбор Дино Топмьолер даде през днешния ден конференция в родината си - часове преди отборът да дойде. Тренировка в София не е планувана.

" Нямахме доста време да се подготвим, защото в този момент се намираме в тридневен цикъл от мачове. Какво чакам ли? В " Левски " има положителни бразилци, към които би трябвало да имаме почитание. Личи си и организацията им в средата на терена. При всички случаи това няма да бъде елементарен мач за нас ", съобщи Топмьолер, представен от Българска телеграфна агенция.

" Знаем, че българите отложиха два мача. Това е знак, че ще вложат безусловно всички сили, с цел да завоюват. Знаем и че стадионът ще бъде цялостен. И това е показателно за значимостта на мача за " Левски ", добави той.

В " Айнтрахт " ще липсват централният бранител Макото Хасебе и халфът Уго Ларсон. В състава обаче ще бъде френският национал Рандал Коло Муани, който в последните седмици е спряган за трансфер в " Пари Сен Жермен " за към 80 милиона евро.

" Ние сме се класирали за този шампионат, с цел да играем. Искаме да влезем в груповата фаза и това е главната ни цел сега. Искаме при всички случаи да реализираме най-благоприятен за нас резултат и ще дадем най-хубавото от себе си. Трябва да преценим по какъв метод ще подходим ", рече още наставникът.
Николай Костов: Няма какво да губим, само че има какво да спечелим
" Няма какво да губим, само че има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра опция, за целия тим и за целия клуб, да се представим добре. Добре за мен значи да победим. Искам да е ясно за всички, че " Левски " ще играе за победа ", съобщи старши треньорът на " сините " Николай Костов на конференция на националния стадион преди мача.

" Сините " отстраниха " Шкупи " и " Апоел " (Беер Шева), което им подсигурява и към 1 милион евро - като включим самото присъединяване в плейофа за групите. Отделно са парите от билети, тв права и така нататък

" Не сме паникьосани от това, че играем с " Айнтрахт ". Уважаваме съперника и се надявам да се представим добре. Това е нашият късмет. Що се касае за публиката ни, тя към този момент потвърди, че е европейска. Срещу " Апоел " почитателите демонстрираха просвета и образование. Подкрепяха тима до последната минута ", добави Костов.

Готов да се завърне в игра е лекувалият контузия Жереми Петрис.

" Разузнахме " Айнтрахт " и няма какво повече да забележим от първия мач. Това е един от най-хубавите тимове в Германия. Ако би трябвало да съпоставям техния клуб с нашия, то те имат предимство. Отстъпваме и по финанси, и по динамичност, тъй че би трябвало да бъдем мъдри и да работим добре с топката. Когато елиминирахме " Апоел ", ние виждахме този мач като бонус, защото направихме задоволително. Натрупахме обаче самочувствие и чувствам възторг и религия, че можем да се борим с " Айнтрахт ", рече още Николай Костов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР