Левски проведе вчера възстановителна тренировка, като по-сериозни натоварвания имаше за

...
Левски проведе вчера възстановителна тренировка, като по-сериозни натоварвания имаше за
Коментари Харесай

Мартин Петков се възстанови от контузия

Левски организира през вчерашния ден възстановителна подготовка, като по-сериозни натоварвания имаше за запасите и футболистите, останали отвън групата за последния мач с Царско село (1:0).

Наравно с останалите тренира и Мартин Петков. Юношата пропусна последните две срещи поради контузия в крайници, получена по време на лагер на младежкия народен тим. Наред с това имаше и вирусно заболяване, написа " Тема спорт ".

През предходната седмица с разнообразни проблеми бяха Драган Михайлович и Борислав Цонев. Все отново те бяха възобновени и играха против Царско село. Швейцарецът започва като титуляр, националът се появи в игра след почивката. Така в лазарета на тима остава само Георги Миланов, който ще възобнови занимания едвам по време на зимния лагер.

" Сините " шефове се събраха, с цел да бистрят финансовите проблеми

Ще се стигне ли до излаз от тази обстановка?

За момента възобновяване на халфа върви по проект, откакто ядрено-магнитният му резонанс бе забелязан и от немски доктор. Специалистът удостовери, че не е нужна интервенция на коляното. Треньорът на Левски Станимир Стоилов обмисля дали да прави промени за идния дуел с Ботев Пловдив. Мачът на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " е от 15:00 часа.

Една от въпросителните пред Мъри е дали да върне измежду титулярите Борислав Цонев, или още веднъж да заложи на Димитър Костадинов за поста зад нападателя. Младокът за първи път игра като титуляр в шампионата на желаната от него позиция и се понрави с играта. Именно той даде и головия пас за попадението на Билал Бари. Стоилов е останал удовлетворен от представянето на младока и обмисля още веднъж да му даде късмет.

От началото на акцията Костадинов има 293 минути в елита. Той бе титуляр и в двата мача в шампионата за Купата на България. В тях осъществя и първите си попадения - 2 против Марек (2:0) в Дупница и още един против Септември Симитли (7:0) на " Герена ".

Има вид, при който и Борислав Цонев, и Димитър да са дружно на терена, като последният бъде пратен на левия фланг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР