Левски привлече холандския халф Стайн Спиерингс, обявиха от клуба. Полузащитникът

...
Левски привлече холандския халф Стайн Спиерингс, обявиха от клуба. Полузащитникът
Коментари Харесай

"Левски" привлече халф от Нидерландия

Левски " притегли холандския халф Стайн Спиерингс, оповестиха от клуба. Полузащитникът идва от елитния " Валвайк ", като договорът му с сегашния отбор изтича в края на сезона. От " Левски " не прецизират дали Спиерингс е платен и против каква сума. Договорът му със сините е за три години.

Спиерингс е на 23 години, висок е 1.87 метра и играе като атакуващ полузащитник. Именно на тази позиция " Левски " се нуждаеше от нов състезател, откакто привлечения през лятото Франко Мазурек не оправда упованията. През есента се постановяваше крилото Паулиньо да работи в тази позиция в някои от мачовете.

Новото попълнение има 57 мача в елита на Нидерландия. През този сезон Спиерингс е записал 17 мача, в които има три гола и три асистенции. Освен това е получил пет жълти и един червен картон.

Спиерингс е третият нов на " Герена " след Симеон Славчев и Деян Лозев, които се причислиха към сините в края на 2019 година

Освен за " Валвайк " в кариерата си Спиерингс е играл още за АЗ (Алкмаар) и " Спарта " (Ротердам). Има три мача за юношеския народен тим на Нидерландия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР