Левски постигна първата си победа за сезона, след като в

...
Левски постигна първата си победа за сезона, след като в
Коментари Харесай

Левски обърна Царско село за първата си победа

Левски реализира първата си победа за сезона, откакто в мач от 4-тия кръг на шампионата реализира поврат за 3:1 над Царско село. Момчетата на треньора Живко Миланов започнаха акцията с три следващи победи и трябваше да сложат завършек на черната си серия на ст. „ Георги Аспарухов “.

Нещата за „ сините “ обаче не се развиха добре през първото полувреме. Левски опита начален напън, само че последователно концепциите в нападението се изгубиха. За сметка на това гостите съумяха да поведат в резултата в 28-та минута. Васил Шопов бе изведен от Балтанов зад тила на бранителите на домакините и с прекрасен удар по диагонала направи 1:0.

След почивката Левски опита да промени развоя на нещата и в 51-та минута Билал Бари бе покрай изравнителния гол, когато засече центриране на Борислав Цонев с глава, само че прати топката в ръцете на Янко Георгиев.

Малко по-късно Левски вкара. Георги Миланов се откъсна в наказателното поле, само че ударът му бе блокиран. Топката обаче попадна на крайници на Борислав Цонев, който на празна врата не сгреши и направи 1:1.

След още пет минути Левски вкара и втори гол. Борислав Цонев подаде с шпагат съвсем от аутлинията и откри Мартин Петков. Младокът насочи топката мощно под гредата за 2:1. В добавеното време на срещата Андриан Краев вкара трети гол. Полузащитникът се възползва от неточност в отбраната на гостите и насочи прекрасен прехвърлящ удар, с цел да преодолее Ангелов за трети път. Това бе първи гол на Краев за Левски.

Така Левски завоюва първите си три точки за сезона и все още е на 11-та позиция в класирането. Царско село е място по-назад  с 2 точки след първите си 4 мача. В идващия кръг Левски гостува на Ботев (Пловдив), а Царско село е хазаин на Арда.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР