Левски подписа договор с национала на Северна Македония Гьоко Зайков.

...
Левски подписа договор с национала на Северна Македония Гьоко Зайков.
Коментари Харесай

"Левски" привлече участник от Евро 2020

" Левски " подписа контракт с национала на Северна Македония Гьоко Зайков. 26-годишният бранител идва при " сините " като свободен сътрудник от " Шарлероа ", където игра от 2015 година насам, само че в този момент договорът му не бе възобновен. През последния сезон там той бе съотборник с Иван Горанов, който към този момент се върна при " сините ", като преотстъпен.

Зайков е почнал кариерата си в " Работнички " (Скопие), с който печели купата на родината си през 2014 година Веднага след този триумф той минава във френския " Рен ", за който записва 15 мача до 2015 г. След това през сезон 2015/16 е преотстъпен на " Шарлероа ", като година по-късно подписва за непрекъснато. Сега контрактът му с " Левски " е за един сезон.

Гьоко Зайков е част от състава на Северна Македония по време на европейското състезание по футбол това лято. Той обаче само бе вписан като запаса при загубата с 0:3 от Нидерландия.

Това е вторият задграничен централен защитник, който е притеглен в " Левски " за последния месец след кипърския национал Христос Шелис. Това се чака да бъде и титулярната двойка в защитата на " сините ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР