Левски победи с 3:2 Септември (София) в контрола, играна на

...
Левски победи с 3:2 Септември (София) в контрола, играна на
Коментари Харесай

Левски надви Септември (Сф) в контрола с 5 гола

Левски победи с 3:2 Септември (София) в контрола, играна на стадион " Георги Аспарухов ". Головете за " сините " вкараха Георги Миланов от дузпа, юношата Преслав Бачев и бразилецът Уелтон. За противника прецизен на два пъти бе Кристиян Иванов в самия завършек на мача.

Това бе втора контрола и за двата тима по време на паузата в шампионатите, като преди няколко дни Левски приключи 1:1 със Созопол, а Септември победи Царско село с 2:1. Треньорът на " сините " Станимир Стоилов направи единствено една смяна в състава си от предходната контрола, като с капитанската лента тима изведе младият вратар Пламен Андреев, който смени Йоан Загоров. 

Преди първия съдийски сигнал нападателят на Септември Валери Божинов бе приветстван дълго от почитателите на Левски, като той се поклони на публиката. 

В 22-рата минута Илиян Стефанов изведе Георги Миланов зад отбраната на гостите, последният преодоля и вратаря Шейтанов, само че си поведе доста дълго топката и не съумя да я вкара в празната врата.

Левски поведе в резултата с гол от дузпа на Георги Миланов в 40-ата минута, като играчите на Септември бурно оспорваха решението на съдията Димитър Буров за углавен удар. Дузпата бе отсъдена за единоборство сред Илиян Стефанов и капитана на противника Асен Чандъров.

Веднага след началото на второто полувреме гол за " сините " вкара и 16-годишният младеж Преслав Бачев. Той се разписа от близко след подаване на Цунами.

В 57-ата минута вкара и бразилецът Уелтон след самостоятелен пробив и прекрасен удар. 

След час игра на терена като запаса се появи и синът на Христо Йовов - Кристиян, който дебютира за " сините " на едвам 16 години.

В 87-ата минута Септември вкара попадение. Кристиян Иванов бе изведен самичък против вратаря Андреев, като шутът му рикошира в напречната греда и влезе в мрежата.  В 90-ата минута още веднъж Иванов вкара втори гол за Септември и направи загубата на отбора си доста почетна - 3:2 за Левски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР