Левски победи с 1:0 у дома Локомотив (София) в двубой

...
Левски победи с 1:0 у дома Локомотив (София) в двубой
Коментари Харесай

Левски надигра Локомотив (София) у дома

Левски победи с 1:0 вкъщи Локомотив (София) в дуел от 24-ия кръг на футболното ни състезание. Единствения гол в срещата означи Илиян Стефанов в края на първото полувреме, а гостите трябваше да заменят наложително двама от главните си играчи още преди почивката - Давид Малембана и Октавио.

Още първоначално намиращия се на отлична позиция Марин Петков нацели напречната греда. " Сините “ откриха вкараха в 35-ата минута. Хосе Кордоба чудесно изведе Георги Миланов отляво в наказателното поле на „ железничарите “, а полузащитникът на Левски центрира топката по земя към точката за осъществяване на дузпа, където бе Илиян Стефанов. Бившият футболист на Берое стреля незабавно, стражът Александър Любенов мазета, само че при добавката, Стефанов се разписа в долния ляв ъгъл на вратата.

В 55-ата минута още веднъж Илиян Стефанов можеше да се разпише, откакто засече от придвижване прострелно центриране на Уелтън. Халфът обаче прати топката около вратата. В 63-ата и Марин Петков пропусна да удвои с удар от непосредствена непосредственост. Не след дълго Филип Кръстев стреля от свободен удар, само че над вратата. В добавеното време на дуела Уелтън трябваше да вкара втори гол, само че направи очевиден пропуск и срещата завърши при резултат 1:0.
В класирането съставът на Станимир Стоилов се изкачи на петото място с актив от 36 точки, с три пункта пред шестия Славия, който е с мач по-малко. Локомотив (София) пък е 12-и с 22 точки, на 3 пункта от зоната на спасението.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР