Левски отваря мобилна лаборатория за антигенни тестове на „Герена“ преди

...
Левски отваря мобилна лаборатория за антигенни тестове на „Герена“ преди
Коментари Харесай

Левски отваря мобилна лаборатория за антигенни тестове на „Герена“

Левски отваря мобилна лаборатория за антигенни проби на „ Герена “ преди срещата със Септември (Симитли) от шампионата за Купата на България. Мобилният пункт стартира работа в 11:00 ч. и ще работи до 19:45 чaca, като времето за приемане на резултат от антигенен тест е 15 минути, а за PCR тест - 24 часа. Цената на антигенен тест е 12 лв..
Ето и формалното изказване на клуба:
„ Уважаеми последователи,
С цел оптимално облекчение за Вас и съблюдаване на ограниченията разпоредени от здравните управляващи, във вторник, 26 октомври, до касите пред Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, „ ПФК Левски “ взаимно с медико-диагностична лаборатория “Мед-Диа” oтвoрят мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест против SARS - CoV-2.
В деня на срещата със Септември (Симитли) от шампионата за Купата на България мобилният пункт ще е c рaбoтнo врeмe 11:00-19:45 чaca, като времето за приемане на резултат от антигенен тест е 15 минути, а за PCR тест - 24 часа. Всеки един резултат ще може да бъде забелязан и свален от уеб страницата на лабораторията след въвеждане на лични ID и ключова дума, което ще бъде удостоверено и посредством приемане на “зелен сертификат” утвърден от Министерството на Здравеопазването. Цената на антигенен тест е 12 лв..
На 27 и 28 октомври мобилната лаборатория ще бъде на същото място в часовия период от 07:30 до 16:00 часа.
Медико-диагностична лаборатория “Мед-Диа” е с повече от двадесетгодишна история. Създадена през 1999 година лабораторията се е потвърдила във времето с високоспециализирана и съвременна инсталация, извършваща необятна гама от проучвания в разнообразни области - хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални проучвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен разбор “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР