Левски може да се раздели с един от титулярите си

...
Левски може да се раздели с един от титулярите си
Коментари Харесай

Делио Роси засилва халф на Левски в Италия

Левски може да се раздели с един от титулярите си през зимната пауза, осведоми „ Меридиан Мач “. Васил Панайотов съвсем несъмнено ще се озове в Италия. Той е влезнал в полезрението на няколко отбора от Серия „ Б “, а персонално треньорът на „ сините “ Делио Роси е дал положителни рекомендации за него пред сътрудниците в родината си.

Юношата на Левски се завърна на „ Герена “ през лятото по гледище на Николай Митов. Първоначално се смяташе, че Панайотов ще има статута на твърда запаса. 27-годишният халф обаче съумя да се наложи измежду титулярите още в контролите и си остана подобен даже и след идването на Делио Роси. Така досега той има 12 мача в шампионата, като единствено в един е бил сменен.

Васил Панайотов има опит в чужбина, откакто се подвизава в Кипър и скромни тимове в Полша. Постоянните му изяви в този момент очевидно ще му обезпечат много по-добър трансфер. В същото време от Левски към този момент се оглеждат за него заместител, а също така разполагат с Антони Белмонт и Нелуц Рошу. Очаква се французинът да бъде главен футболист напролет, до момента в който румънецът не се харесва много-много на Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР