Левски изпраща турбулентна 2023 година. На Герена привидно всичко беше

...
Левски изпраща турбулентна 2023 година. На Герена привидно всичко беше
Коментари Харесай

Годината на Левски

Левски изпраща турбулентна 2023 година. На " Герена " видимо всичко беше умерено през януари, когато тимът отпътува на лагер в Дубай, а съвсем 12 месеца по-късно нещата наподобяват по напълно друг метод. 

Станимир Стоилов напусна треньорския пост през април, като краткотрайно беше сменен от Елин Топузаков. Мажоритарният притежател Наско Сираков освободи и изпълнителния шеф Ивайло Ивков. 

" Сините " съумяха да се класират за Лига на конференциите след бараж против Арда, извоювана с 2:0. 

През лятото за треньор беше притеглен Николай Костов, само че съществена тематика беше разделянето в клуба. Част от почитателите бяха срещу управлението и метода на ръководство на " сините ", до момента в който друга част от тях стояха зад Сираков. 

Отборът направи незабравим европоход през лятото и отпадна в предверието на груповата фаза от Айнтрахт Франкфурт. След провалянето от германците последва голям срив в тима. Костов тотално изпусна съблекалнята, играчите изгубиха формата си. Това докара от отпадане за Купата на България и 10 точки пасив от първото място. 

В последните дни почитателите желаеха да се срещнат със Сираков, само че той разгласи, че би се видял единствено с по трима представители на " Левски на левскарите " и Тръст " Синя България ". Така до среща не се стигна, а вратата на офисите на клуба остана затворена с катанец. 

Какво се случи с Левски през 2023 година може да видите в прикаченото видео. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР