Левски излиза срещу ЦСКА в четвъртфиналната фаза на плейофите в

...
Левски излиза срещу ЦСКА в четвъртфиналната фаза на плейофите в
Коментари Харесай

Лъчезар Димитров пред Sportal.bg: Надявам се да покажем същата енергия като на купата

Левски излиза против ЦСКА в четвъртфиналната фаза на плейофите в НБЛ, а първият мач сред двата тима е на 2 май (вторник) от 19:00 часа в залата на ЦСКА. Преди това баскетболистът на " сините " Лъчезар Димитров застана пред камерата на Sportal.bg , с цел да разкрие упованията си за мача, спада в играта на своя отбор и най-големия коз на Левски против " армейците ". 

- Предстои ви първи мач против ЦСКА в четвъртфиналните плейофи, какви са упованията? 
- Надявам се да влезем крепко в мача. Със сигурност ще е тежък мач в тяхната зала е въпреки всичко, там се играе много по-трудно. Надявам се да излезем спечелили. 

- С какво Левски може да завоюва този мач? 
- С доста здрава отбрана, с бърза игра в нахлуване и лесни кошове. 

- Защо по този начин се получи, че откакто спечелихте Купата на България тръгнахте леко надолу, в този момент май се завръщате на верния път. Смяташ ли, че ще можете да покажете още веднъж това въодушевление и този хъс, който показахте на купата? 
- Може би се понатрупа малко повече отмалялост на купата и по тази причина изиграхме няколко по-слаби мача. Сега сме свежи, умряли сме, упражняваме крепко и се надявам да покажем същата сила както по време на купата. 

- Евентуална липса на Таменанг Чо в състава на ЦСКА, какъв брой добре ще се отрази на Левски? 
- Не можем да знаем дали ще се отрази добре, тъй като като липсва един от главните играчи, другите се стимулират да дават повече от себе си и да го заместят. 

- Кой е най-големият коз на Левски против ЦСКА? 
- Че нямаме напрежение.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР