Левски има на практика осигурено трето ново попълнение в зимната

...
Левски има на практика осигурено трето ново попълнение в зимната
Коментари Харесай

Левски договори трети нов, представя го догодина

Левски има на процедура обезпечено трето ново попълнение в зимната си селекция. Това е холандският плеймейкър Стайн Спирингс, който се чака да театралничи със синия екип в първите работни часове на 2020 година, настояват авторитетни издания от неговата татковина.

Според тях, българският гранд и досегашният му клуб РКС Валвайк са постигнали дефинитивна сделка за прехвърлянето му. Самият състезател от дълго време е склонил на персоналните условия, предоставени му в София, тъй че на процедура към този момент няма какво да спъне договорката.

Очаква се Спирингс да пристигна в София за медицински прегледи и когато ги премине, да подпише публично договор за три години и половина. В Ниската земя не разкриват против каква сума халфът ще дебаркира на "Герена ", само че дефинират като измислици изказванията, че за него ще бъдат платени 500 хиляди евро. Все отново договорът му с Валвайк е единствено до края на сезона, а той е бил безапелационен пред шефовете, че желае нещо ново.

Така Стайн Спирингс ще стане третият нов футболист на Левски тази зима, в случай че всичко е наред при прегледите. Преди него с клуба към този момент подписаха родните национали Симеон Славчев и Деян Лозев. Очаква се до края на зимната селекция "сините " да се подсилят и с още един или най-вече двама други футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР