Левски е изряден платец. Всички от спортно-техническото ръководство, футболистите и

...
Левски е изряден платец. Всички от спортно-техническото ръководство, футболистите и
Коментари Харесай

В Левски няма забавяне на заплатите

Левски е безупречен длъжник. Всички от спортно-техническото управление, футболистите и целият личен състав са получили месечните си хонорари навръх цифрата, на което е трябвало. Падежът за идващите заплащания е след мача с ЦСКА, написа " Тема спорт ". Вечното дерби с " армейците " е на 15 февруари от 14:45 часа на националния стадион " Васил Левски ".

Засега ситуацията в лагера на Левски в Турция е спокойна. Но протичащото се неизбежно се отразява на футболистите.

Колко искове към клуба ще изскочат в идващите дни? Факт е, че в края на предходната седмица подобен предяви строителна компания, и то за над 3 милиона лв..

Преди Васил Божков да бъде арестуван, от клуба заплатиха санкция в размер на над 41 хиляди евро, с цел да не бъдат отнети три точки от актива. Наред с това бе преведена и погасителна вноска към Национална агенция за приходите в размер на над 140 хиляди лв.. Клубът би трябвало регулярно да заплаща на организацията по приходите, само че ще успее ли да го прави в актуалната обстановка?

Неяснотите по върховете в Левски надали скоро ще се разсеят. А това дали сините ще продължат да заплащат регулярно, или отново ще станат неточен длъжник, също няма по какъв начин да остане прикрито. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР