Летище Бургас, оперирано от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,

...
Летище Бургас, оперирано от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,
Коментари Харесай

Полети от над 85 дестинации: Очакванията на летище Бургас за лято 2024

Летище Бургас , оперирано от „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, посреща летния сезон на 2024 година с заричане за богат и разнороден полетен график. Очакват се полети от повече от 85 дестинации в 25 страни , маркиращи интеграцията на България в Шенгенското пространство.

Сезонът ще бъде открит на 31 март с историческия първи полет от Полша, след присъединението на страната към Шенгенското пространство. Нискотарифният транспортьор Ryanair ще предложи 10 маршрута, включващи дестинации като Краков и Лондон Лутън. По-късно през сезона, полети ще започват и от Виена, Каунас, Варшава Модлин, Дъблин, Будапеща, Братислава, Познан и Гданск.

Wizz Air и easyJet също ще обогатят летния полетен календар на летище Бургас с направления от разнообразни европейски градове. Discover Airlines започва полети от Франкфурт до Бургас два пъти седмично, предлагайки нови благоприятни условия за свързващи полети.

Забележително е въвеждането на чартърни полети от нови пазари като Порто и Косово, както и подновяването на полетите от Хановер след 10-годишна пауза. Освен това, се чака двуцифрен растеж на английските туристи, с помощта на увеличените полети от Обединеното кралство.

Националният авиопревозвач Bulgaria Air възобновява полетите София-Бургас , а Air Baltic уголемява своята мрежа с нов маршрут от Талин, Естония.
Летище Бургас с неспокойствие чака да посрещне своите посетители през Лято 2024, предлагайки освежен и разнороден полетен график . Като значим входен пункт към Българското Черноморие, летището играе основна роля в туристическата промишленост на района, обещавайки на посетителите улеснение, многообразие и качество на услугите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР