Лестър Сити приключи победната си серия в английската Висша лига,

...
Лестър Сити приключи победната си серия в английската Висша лига,
Коментари Харесай

10 точки разлика между Ливърпул и Лестър след причудил хикс за лисиците

Лестър Сити завърши победната си серия в британската Висша лига, откакто записа особен хикс против намиращия се в зоната на изпадане – Норич Сити, 1:1 на своя „ Кинг Пауър Стейдиъм”.

„ Лисиците” останаха втори в подреждането, само че към този момент разликата с водача Ливърпул е цели 10 точки, откакто мърсисайдци победиха с 2:0 по-рано в събота Уотфорд.

Норич, който игра впечатляващо в Лестър, откри резултата посредством Теему Пуки, който приключи офанзивата след подаване на Емилиано Буендия. Авансът на „ канарчетата” се резервира единствено 12 минути, откакто Джейми Варди насочи изострен удар с глава, а топката бе добавено във вратата на Тим Круул точно от холандския пазач на Норич.

Двата тима преследваха успеха до самия край, а през второто полувреме Варди на дваж пъти можеше да се разпише, само че по този начин и не откри очертанията на вратата.

Точката спомогна на Норич да придобие актив от 12 точки и съкрати дистанцията до 17-ия Астън Вила, който е с 15 пункта, само че Норич остана 19-и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР