Лесно е да се критикува, по-трудно е да седнем всяка

...
Лесно е да се критикува, по-трудно е да седнем всяка
Коментари Харесай

От излишък, вече сме на 3.5 млрд. дефицит, обяви Борисов

Лесно е да се подлага на критика, по-трудно е да седнем всяка съответна мярка да я използван. На процедура сме забранили излизането на жители да пътуват, в случай че не е за лекуване, по екскурзии. Нямате визия какъв брой мъчно се оказа от Филипините, Хондурас, Аржентина да докараме туристи, които са тръгнали на екскурзия в разгара на рецесията. Повече тези опити няма да допуснем - на работа, до аптеката, до банка, до хранителния магазин и у дома. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на изключителната среща при президента Румен Радев.

"Само една нация обединена, невъзмутима, дисциплинирана, интелигентна, може да преодолее тази рецесия. Ние сме във война с незабележим съперник. От остатък, към този момент сме на 3.5 милиарда недостиг, тъй като бюджетът не се попълня, а всеки месец отиват милиарди за пенсионната система. Споделяме отговорността и се мъчим да се оправим с рецесията ", разяснява Борисов.

Премиерът акцентира, че имаме доста спиртоварни - няколко комбината, които вършат по 1000 тона на месец.

"Хърватският сътрудник плаче по телефона - нямат. Правим организация, имаме и деблокирани запаси, приготвяме ги за мрежата. Това е една опция, когато нашият пазар се задоволи, да оказваме помощ и на съседите. Имаме големи мощности за спирт”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на изключителната среща при президента. Няма страна в Европа, която да няма дефицит на всеки един консуматив. Спираме износа. Ние сме подвластни на договорите за импорт, а тези доставки бяха отказани ", сподели още Бойко Борисов.

Борисов предизвести особено Министерство на вътрешните работи завръщащите се българи от разнообразни дестинации да бъдат прегледани, осведомени, да няма роднински събирания. Той разяснява, че да се приберат туристи сега, които са отишли някъде в разгара на рецесията, е доста мъчно.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР