Лешоядите, който пируваха с тялото на Виктория Маринова 4 дни,

...
Лешоядите, който пируваха с тялото на Виктория Маринова 4 дни,
Коментари Харесай

Тишина…

Лешоядите, който пируваха с тялото на Виктория Маринова 4 дни, млъкнаха, напряко изчезнаха.

Спрете каквото вършите за 30 секунди и се замислете какво се случи през последните 4 дни. Направете го в този момент, тъй като на следващия ден към този момент на никой няма да му пука.

Сега е моментът да си дадете сметка може ли да вярвате на осведомителни канали като Бивол, Дневник, Капитал, Медиапул и всички останали мошеници на хранилка при стотиците организации на мизантропа Джордж Сорос.

Тези същите, които 4 дни непрекъснато облъчваха пространството с измислиците си. За които беше доста по-важно всички да схванат за великото им “разследване ”, в сравнение с да се съобразят с тъгата на околните на убитото момиче.

Замислете какво съставляват и кресльовците от жълтите павета, които се появиха като второ деяние на пиесата “В България убиват публицисти ”. Знаете за кои приказвам, те са постоянно едни и същи и се хранят от същата ръка.

Те са едно цяло.

Една пропагандно-политическа машина със задача да унищожи националната страна. Да постанова истанбулски конвенции и всевъзможни други извращения, за които се сетите. И за всякакви, за които не можете.

За които и аз не мога да пиша, тъй като тези същите ме донасят на цензорите и ми смъкват текстовете. Правят го, тъй като свободата на словото и демократичните полезности са най-важното за тях!

Добре проведени и добре платени, те няма да се поколебаят на следващия ден да желаят вашия глас, с цел да влязат и да ръководят страната.

И в случай че мислите, че тъй като през днешния ден им беше нанесен тежък удар, ще млъкнат и ще се покрият – грешите. Тези 4 дни в които те използваха целият запас на господарите си, за тях са безспорна победа.

Колегите им от измислената соросоидна организация “Репортери без граници ” към този момент ще ни класират на 180-о място.

Те съумяха да очернят България повече от Клеър Стърлинг и Димитър Паница, които изфабрикуваха българската диря в атентата против папа Йоан Павел II.

Утре, като попитате някой чужденец чувал ли е нещо за България, той ще Ви каже – да, там убиват публицисти.

Дайте си сметка, че сходно медийно покритие в международен мащаб на една измислица, подкрепена тъкмо с нула доказателства, и то в границите на 48 часа, може да бъде проведено единствено от от един човек.

И на следващия ден, когато отново стартират да вият по улиците и да ви приказват, че автомагистрала “Струма ” не би трябвало да се строи, тъй като гущерите нещо си там, или че въжен превоз на Банско означавал бетониране на планината, или че плочките пред църквата не им харесват – имайте едно на разум! Даже две!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР