Леонардо ди Каприо е една от най-социално ангажираните звезди. Актьорът

...
Леонардо ди Каприо е една от най-социално ангажираните звезди. Актьорът
Коментари Харесай

Какво събра Лео ди Каприо и Грета Тунберг

Леонардо ди Каприо е една от най-социално ангажираните звезди. Актьорът бе един от първите отзовали се на потребността от финансова помощ за справяне с пожарите в Амазония и това не е първата сходна акция, зад която застава.

А какво става, когато един изтъкнат природозащитник срещне различен? На този въпрос получихме отговор в края на предходната седмица, когато ди Каприо разгласява в профила си в Instagram две фотоси с екоактивистката Грета Тунберг .

Най-обсъжданата ученичка в света, за чиито прочувствени и гневни речи всички са чували, получи поддръжката на носителя на Оскар. А в обявата си в обществената мрежа той се обоснова и за какво.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) на Ное 1, 2019 в 10:22 PDT

Актьорът назовава Тунберг " водач на нашето време " , тъй като в доста редки случаи гласът единствено на един човек съумява да бъде чут. Той е на мнение, че един ден историята ще ни съди за това, което вършим през днешния ден, с цел да подсигуряваме, че бъдещите генерации ще могат да се насладят на същата обитаема планета, която очевидно одобряваме за даденост.

Ди Каприо поддържа посланията, които Тунберг насочва към международните водачи и показва вярата си те да стигнат до тях и да провокират съответните дейности, тъй като " времето за безучастие е свършило " .
 Ким Кардашиян, Грета Тунберг и какво мисли риалити звездата за активистката
Какво желае Ким Кардашиян от Грета Тунберг

Феновете на младата активистка се усилват

Той добавя, че за него е било чест да прекара време с 16-годишната ученичка и че е оптимист за бъдещето поради такива хора, като нея. Двамата са си дали взаимно заричане да се поддържат в името на общото бъдеще на планетата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Greta Thunberg (@gretathunberg) на Окт 24, 2019 в 7:14 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР