Лена БориславоваФейсбук2022-ра - годината, която ако имах избор дали да

...
Лена БориславоваФейсбук2022-ра - годината, която ако имах избор дали да
Коментари Харесай

Лена Бориславова: 2022-ра - година! Бих избрала същото със същите грешки! Защото има смисъл.

Лена Бориславова

Facebook

2022-ра - годината, която в случай че имах избор дали да ми се случи отново по същия метод, със същите решения, събития, неточности и смисъл, или да я трансформира напълно, бих избрала хиляди пъти още веднъж първото! Защо? Защото има смисъл.
Има смисъл за първи път в български парламент да има цели 73 " луди " депутати за смяна (след два следващи избора!);

Има смисъл, че престанахме да се опасяваме, че като застанем с ясна позиция против агресора и войнолюбец Путин, който нападна Украйна, мазета над 40 хиляди цивилни и разгласи и България за неприятелска страна, няма да свърши светът ни. Българите ще ги има.

Има смисъл за първи път българско държавно управление да пази ползите на България, като обезпечи различни доставки на природен газ и приказва в един глас с Европа за глобите против войнолюбеца.

Има смисъл да си част от екип, който никой не може да купи, тъй като при сформирането си се е финансирал почтено и намерено, без обещания, дадени в тъмни стаи или противозаконни сараи; екип, който не се ръководи от тиквен гамен от Банкя; екип, който има свободна воля, глава на раменете си и фантазия, по-голяма от личните ползи - фантазия, за която продължава да се бори.

Затова! Затова не се отхвърлих. Затова няма да се откажем.

Затова 2022 година беше нужна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР