Лена Бориславова отново ще бъде кандидат-депутат и ще бъде част

...
Лена Бориславова отново ще бъде кандидат-депутат и ще бъде част
Коментари Харесай

Петков: Лена Бориславова ще бъде в листите на ПП-ДБ, защото е символ на борбата за по-добра България

Лена Бориславова още веднъж ще бъде кандидат-депутат и ще бъде част от взаимните листи на " Продължаваме промяната " с " Демократична България ". Това разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в изявление пред bTV.

" Това, което съм благополучен е, че калната машина на задкулиусието не може да изплаши хора като Лена Бориславова и не може да накара млади свестни хора да се откажат от битката за по-добра България, единствено тъй като има едни кафяво-жълто канали които пробват това. Тя е знак навръх тази битка ", съобщи Петков.

Бориславова беше определена за народен представител през ноември 2021 година и преди заемеше основна позиция като шеф в кабинета " Петков ". Тя не взе участие в предходната предизборна борба през октомври под предлог да не " отклонява вниманието ".

Тя беше в центъра на серия от компроматни акции през цялото ръководство на " Продължаваме промяната ", като персоналният ѝ живот беше подложен на най-груби офанзиви - освен от жълти медии, само че и от " ИТН ". Последните даже я

Обвиненията против Бориславова варираха от рецензии за професионалната ѝ подготвеност макар образованието ѝ от Харвард до подмятания за това, че имала връзка с премиера. Самата тя е сгодена за последния ръководител на 47-ото Народно заседание Мирослав Иванов.

На финала на кабинета Българска национална телевизия още веднъж " подгря " компроматите против Петков и нея, като разгласява фотография с двузначен ракурс, на която изглеждаше, че надали не двамата се държат за ръка по стълбите на Министерски съвет -.

Пред bTV Кирил Петков разяснява и недоволството на един от неговите съпартийци Александър Дунчев, който по-рано остро подлага на критика партията по отношение на избирането на водачи на листите в София.

Според Петков, той е предложил своето мястго на Дунчев в листата в столицата, само че последният не е приел. По думите му, кандидат-депутатските листи са били подредени по метод, по който сътрудниците са сметнали, че е " най-добре да се наредят ".

Той посочи, че не е имало напрежение при общото редене на листите сред Политическа партия и Демократична България, които на тези избори се явяват дружно.

" Нямаше с никого напрежение, който да е слагал идеята над обособените позиции в листата. И се веселя, че макар че сме шест партии вътре - успехяме да реализираме обединяването, за което всички ние се надявахме ", сподели той.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР