Лекували го в интензивно отделениеВоенните крили от Байдън за болестта

...
Лекували го в интензивно отделениеВоенните крили от Байдън за болестта
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона приет в болница

Лекували го в интензивно поделение
Военните крили от Байдън за заболяването на Лойд Остин

Американският министър на защитата Лойд Остин бе признат в болница поради здравословни проблеми, заяви публично през днешния ден Пентагонът, представен от Франс прес.

Лойд Остин е бил признат на Нова година във военната болница “Уолтър Рийд ”, която се намира покрай Вашингтон “заради затруднения, последвали неспешна здравна процедура ”, се споделя в изказване на представителя на Пентагона Пат Райдър. В изказването обаче не се прецизира какви са медицинските затруднения на военния министър.

Дни наред президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не е знаел, че министърът на защитата Лойд Остин е в болница, заяви в това време осведомен източник пред Си Ен Ен. Съветникът по националната сигурност Джейк Съливан в последна сметка е уведомил Байдън в късния следобяд на 4 януари, скоро откакто самият Съливан е научил, че Остин е приет в болница.

Самият Остин направи първото си изказване на 6 януари, едвам пет дни откакто беше признат в болничното заведение, като съобщи, че е можел да свърши “по-добра работа ” при уведомяването на обществеността, само че не даде никакви детайлности за положението си.

Високопоставени чиновници от администрацията пък разясниха, че са били шокирани да научат за хоспитализацията на ръководителя на Пентагонам и за забавянето на информирането на Белия дом.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР