Лекотоварното подразделение на Fiat Chrysler Automobiles- Ram Truck, съобщи, че пилотната

...
Лекотоварното подразделение на Fiat Chrysler
Automobiles- Ram Truck, съобщи, че пилотната
Коментари Харесай

RAM разпродаде Ram 1500 TRX Launch Edition за три часа

Лекотоварното поделение на Fiat Chrysler Automobiles- Ram Truck, заяви, че пилотната Launch Edition серия на суперспортната модификация Ram 1500 TRX е била разпродадена единствено за 3 часа след началото на приемането на поръчки за закупуването й.

Ram 1500 TRX Launch Edition, производството на който ще стартира при започване на последното тримесечие на тази година, се отличава от стандартната версия на спортния пикап с уникално за серията Anvil Gray цветовото изпълнение на екстериора, специална контрастна червено-сива (алуминий) централна подпора със сериен номер и други козметични приложения.

Спортният Ram 1500 TRX 2021, за който от компанията разясняват, че е най-бързото и мощно предложение в своя сегмент, е оборудван с 6.2-литров Supercharged HEMI V-образен, осемцилиндров мотор, максималната мощност на който доближава внушителните 702 конски сили. В оборудването на автомобила са включени също така специално усъвършенствано окачване и осемстепенна автоматизирана предавателна кутия.

е в състояние да се форсира от 0 до 96 км/ч за 4.5 секунди, от 0 до 160 км/ч за 10.5 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 190 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР