Лекотоварното подразделение на Daimler- Mercedes-Benz Vans, обяви, че компанията вече приема заявки

...
Лекотоварното подразделение на Daimler-
Mercedes-Benz Vans, обяви, че компанията вече
приема заявки
Коментари Харесай

Mercedes-Benz вече приема заявки за електрическото eVito. Доставките започват догодина

Лекотоварното поделение на Daimler- Mercedes-Benz Vans, разгласи, че компанията вече приема поръчки за закупуването на изцяло електрическата версия на Vito- eVito, която ще бъде стартирана на пазара през втората половина на идната година. Успоредно с това, от компанията оповестиха, че от 2019 година гамата електрически автомобили ще бъде развита с нови пазарни предложения.

Електрическото eVito е първото електрифицирано предложение в портфолиото на Mercedes-Benz Vans, което от своя страна ще бъде напълно електрифицирано- електрически и хибридни оферти, през идващите няколко години.

Базовата цена на електрическия ван е определена на 39 900 евро, като първите 1000 от поръчките ще бъдат надградени от производителя със станция за зареждане Wallbox. През 2019 година, към eVito ще бъде добавен и eSprinter, а по-късно и електрическа версия на Citan.

Mercedes-Benz eVito ще предложи самостоятелност от около 150 километра, като вградената батерия ще бъде с потенциал от 41.4 kWh и възможност за презареждане за към 6 часа. Максималната скорост на движение на електрическия автомобил ще бъде до 120 км/ч, а товароносимостта е 1 звук. Самото товарно отделение е с съдържимост от 6.6 куб.м.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР